Skúsenosti s doktorom Wallenfelsom pri riešení plodnosti
Dobrý deň chcem sa spýtať, máte prosím niektorá skúsenosť s MUDr. Wallenfelsom - či už v PB alebo ZA, čo sa týka riešenia plodnosti a podobne či vám pomohol…
Ahoj, tiez by ma zaujimalo, najma ak nie je chyba v zene...
Ano pomohol, dopracovali sme sa k prirodzenemu pocatiu a neskor uspesnemu porodu. A ano je to krestansky gynekolog.
Ano pomohol, dopracovali sme sa k prirodzenemu pocatiu a neskor uspesnemu porodu. A ano je to krestansky gynekolog.
@anonym_5196b0 a co presne to znamena "krestansky gynekolog"?
@anonym_5196b0 a co presne to znamena "krestansky gynekolog"?
@anonym_86db9f Hlada cesty ako pocat prirodzene, na rozdiel od CAR kde sa spravidla ide cez umele oplodnenie. Tiez myslim nepredpisuje antikoncepciu ...
@anonym_86db9f Hlada cesty ako pocat prirodzene, na rozdiel od CAR kde sa spravidla ide cez umele oplodnenie. Tiez myslim nepredpisuje antikoncepciu ...
@anonym_5196b0 aha, vdaka za odpoved. cize uspech tehotnosti je par percent... 🙈 ja som veriaca, ale tym ze sa pomodlia zenu muz neoplodni.... 🙈
@anonym_5196b0 aha, vdaka za odpoved. cize uspech tehotnosti je par percent... 🙈 ja som veriaca, ale tym ze sa pomodlia zenu muz neoplodni.... 🙈
@anonym_86db9f má celkom dobré výsledky.
@anonym_86db9f má celkom dobré výsledky.
@andreakotesova a mozem vediet akymi prostriedkami pomaha zenam otehotniet? Nejake statistiky? Ako mne to nastastie netreba, men ma zaujima ako moze mat uspechy, cim pomoze zene ... musi nejakymi liekmi 😀
@andreakotesova a mozem vediet akymi prostriedkami pomaha zenam otehotniet? Nejake statistiky? Ako mne to nastastie netreba, men ma zaujima ako moze mat uspechy, cim pomoze zene ... musi nejakymi liekmi 😀
@anonym_86db9f No ide na to postupne. Posle na vysetrenia, imunologia, endokrinologia... na zaklade individualnych potrieb uprava stravy, zivotneho stylu a pod. Presne statistiky nepoznam, to vie asi len on. A ano samozrejme pouziva aj lieky.
@anonym_86db9f No ide na to postupne. Posle na vysetrenia, imunologia, endokrinologia... na zaklade individualnych potrieb uprava stravy, zivotneho stylu a pod. Presne statistiky nepoznam, to vie asi len on. A ano samozrejme pouziva aj lieky.
@anonym_5196b0 cize presne ako bezni gynekologovia 😉 hladaju pricinu 😊
@anonym_5196b0 cize presne ako bezni gynekologovia 😉 hladaju pricinu 😊
@anonym_86db9f No ak bezni gynekologovia maju dost trpezlivosti sledovat pacientku, cyklus ovulaciu, planovanie aj ked sa dlhsie nedari (rok, dva aj viac) a hladat riesenie. Tak potom ano. Len skor mozno bezny gynekolog povie po 2 mesiacoch, chodte si do CAR. Kazdy ma moznost volby.
@anonym_86db9f No ak bezni gynekologovia maju dost trpezlivosti sledovat pacientku, cyklus ovulaciu, planovanie aj ked sa dlhsie nedari (rok, dva aj viac) a hladat riesenie. Tak potom ano. Len skor mozno bezny gynekolog povie po 2 mesiacoch, chodte si do CAR. Kazdy ma moznost volby.
@anonym_5196b0 ak mas dobreho gynekologa tak ano... ja mam uzasneho gynekologa on sa snazil 3 roky pomoct a hladali sme priciny 😉 ale rozumiem oarom, ze chcu cim skor dietatko takze ....
@anonym_86db9f nastuduj si
@andreakotesova no ved presne o to ide, progesteron je velmi dolezity a vsetci dobri lekari to vedia😊 kazdy dobry lekar zistuje pricinu a neposiela hned do nejakeho centra😀
@anonym_86db9f ach také predsudky.... CAR obchádza neplodnosť cez rôzne formy umelého oplodnenia. Wallenfels, cez NaPro technológiu, hľadá príčiny a neplodnosť lieči. Prirodzené neznamená že na teba len pozerá, práve naopak. Pozri niečo o NaPro tehbology 🙂
Štatisticky zivonarodene bábätká sú na tom veľmi podobne v číslach umelého oplodnenia (totiž napríklad car si často do základných štatistík zarátavajú aj "pozitívne testy", bez ohľadu na to, koľko týždňov embryo prezije) a NaPro technológie.
A realne, je niekto so skusenostou, ze tato technologia pomohla k tehotenstvu ak bola chyba na strane muza? Napr morfologia sa tazko ovplyvni. Dakujem
A realne, je niekto so skusenostou, ze tato technologia pomohla k tehotenstvu ak bola chyba na strane muza? Napr morfologia sa tazko ovplyvni. Dakujem
@anonym_bb238f morfologiu vies ovolyvnit ferti duom😉
@anonym_bb238f morfologiu vies ovolyvnit ferti duom😉
@anonym_86db9f nie, nevies, morfo sa velmi tazko ovplyvni.
@anonym_86db9f nie, nevies, morfo sa velmi tazko ovplyvni.
@anonym_bb238f tak moj muz mal zhorsenu morfologiu ... a dala nam doktorka ferti duo ze ma brat a hned po mesiaci sme otehotneli...
@anonym_bb238f tak moj muz mal zhorsenu morfologiu ... a dala nam doktorka ferti duo ze ma brat a hned po mesiaci sme otehotneli...
@anonym_86db9f tak to blahozelam 🙂 zial, nie u kazdeho to tak bolo. A kto vie ci vas aj fertiduo ovplyvnilo alebo to bola len nahoda.
@anonym_86db9f tak to blahozelam 🙂 zial, nie u kazdeho to tak bolo. A kto vie ci vas aj fertiduo ovplyvnilo alebo to bola len nahoda.
@venom19 pretoze lekarka z centra povedala, ze to pomoze... nahoda asi tazko ked bola morfologia horsia a po ferti duo bola dobra 😃 ono asi zalezi aj aka bola morfologia... minimum je 4% a moj muz mal 3%... cize len znizena... ak jenuplne zla morfologia tak to neviem... ale vraj po 3 mesiacoch sa spermiogram meni... cize mal by skusit brat mozno 3 mesiace a mozno bude zmena 😉
@venom19 pretoze lekarka z centra povedala, ze to pomoze... nahoda asi tazko ked bola morfologia horsia a po ferti duo bola dobra 😃 ono asi zalezi aj aka bola morfologia... minimum je 4% a moj muz mal 3%... cize len znizena... ak jenuplne zla morfologia tak to neviem... ale vraj po 3 mesiacoch sa spermiogram meni... cize mal by skusit brat mozno 3 mesiace a mozno bude zmena 😉
@anonym_86db9f dakujem pekne za radu 🙂 vazim si to. Ale, zial, sme skusali uz kadeco a dlhodobo 🙂. Niekto proste ma uplne na figu spermiogram a napriek tomu zena otehotnie, niekto ma len znizene a vitaminy mozno pomozu, mozno nahoda, a niekomu nepomohlo nic. Pisala som tu ohladom skusenosti s touto Napro...
@anonym_86db9f dakujem pekne za radu 🙂 vazim si to. Ale, zial, sme skusali uz kadeco a dlhodobo 🙂. Niekto proste ma uplne na figu spermiogram a napriek tomu zena otehotnie, niekto ma len znizene a vitaminy mozno pomozu, mozno nahoda, a niekomu nepomohlo nic. Pisala som tu ohladom skusenosti s touto Napro...
@anonym_bb238f tak drzim palce, aby sa vam podarilo cim skor 🙏🙏❤️
@anonym_bb238f my máme morfologiu 1% ... Ťažká bieda... No množstvo má excelentné a asi len to ovplyvnilo že som dokázala otehotnieť dokonca s dvojickami (nedozvedela som sa aký druh) a ďalší cyklus po potrate znova ďalšie tehu sama tomu nechápem pri takom zlom spermiograme... Vtedy nebral žiadne vitaminy a styk bol len 2x za mesiac 😀 boli sme už zo všetkého unavení a povedali sme si že sa nebudeme obmedzovať ničím a vtedy to vyšlo dva krát keď sa to podarení aj do tretice takto tak už neviem 🫣😄 my sme neboli na kontrolnom spermiograme takže neviem ako ani čím by sa to zlepšilo... Tak u nás sa to z takého hľadiska sa považovať za viaceré náhody...

@sisa1606 toto by zaujímalo aj mňa. Ja som o ňom počul, že je to kresťanský gynekológ.