icon

Skúsenosti s folikulometriou a injekciou na prasknutie vajíčka

8. nov 2025

Ahojte, boli ste niektorá na folikulometrii a nasledne Vám bola pichnutá injekcia na spustenie resp.prasknutie vajíčka ?podarilo sa Vám to na prvý krát alebo ste boli viac krát ? 🙂 chceli by sme to skúsiť no neviem či mi na to pristúpi gynekologička v pohode to vezme keď si vypýtam tú injekciu alebo Vám to navrhli samé ? Pravdaže sa aj jej normálne spýtam no zatiaľ ma zaujímajú vaše skúsenosti 🙂

anonym_f40234
8. nov 2025

@anonym_autor my sme síce navštevovali car, ja som nemavala ovulaciu, tak mi predpísali letrozol, bola som na folikumetriu, o dva dni na to som si pichla gonasi na uvoľnenie vajíčka a o ďalšie dva dni sme boli na iui. Takze pri kombináciu letrozol gonasi a iui som otehotnela na prvý raz. Záleží od dr ako bude chcieť postupovať

anonym_905742
9. nov 2025

@anonym_autor ahoj, ja som brala letrozol na ovulaciu a potm nasledne folikulometria a vpichnutie ovitrelle na prasknutie vajicka... a 2x som na prve pokusy som otehotnela 😊 akurat to skusame znova, zajtra idem na folikulometriu 🙏

anonym_c0fcf4
9. nov 2025

@anonym_autor ahoj, ja som bola na folikulometrii, sama doktorka mi navrhla Gonasi a na prvykrat som otehotnela 🙂 drzim palce

autor
9. nov 2025

Ďakujem babi😊