icon

Skúsenosti s Gonasi Kit a tehotenstvom?

petronela4925
6. jan 2025

Ahojte ...podarilo sa Vám niektorej otehotneniet po clostile a gonasi ? Uz je to 3x ...tak dufam že to vyšlo ale som zvedava 🙂 ďakujem

lienkara
6. jan 2025

@petronela4925 užívam clostil 4 mesiace zatiaľ bez úspechu ,ale každý sme iný niekomu pomôže hned niekomu nie.

katik22
6. jan 2025

@petronela4925 ja užívam teraz tretí mesiac … zatiaľ nič

kristinkaris
6. jan 2025

1x vyšlo ale skončilo to ako biochemické

janetinka27
6. jan 2025

@petronela4925 ahoj, asi pred dvoma rokmi tu jedna kocka pisala, mala si vtedy prvykrat pichnut gonasi. Uz ma babo, otehotnela vtedy.
Urcite tak otehotnelo mnozstvo zien, ja nie, pichala som si 2,5 roka
Gonasi je v celom procese len jeden dielik skladacky, tak je to u kazdej ine, drzim palce

bambulka711
7. jan 2025

@petronela4925 nie, nepomohlo. Táto kombinácia všeobecne funguje výborne, ak je problém s ovuláciou a preto je problém otehotnieť. Ak je napr. zlý spermiogram, alebo iná príčina, prečo sa nedarí, nezvýši to zásadne šance. Držím palce ❤️

nikapuggioni
9. jan 2025

@petronela4925 ahoj ja som tento cyklus brala clomid ( na SK je to clostile) začala som brat 5dc do 9dc. 10DC som bola na folikulometrii mala som dokopy 7 folikulov najväčší mal len 6mm. Lekar mi kázal na 13dc pichnut gonasi. Ovulaciu som mala podľa BT pred dvoma dnami. Tento cyklus neviem ci sa to podarí keďže som s mužom bola 5 dni pred ovulaciou. Ale u mňa je super ze konečne nejaká ovu bola keďže od júla co som vysadila HAK som nemala ovu a ani MS

lolinka0191
25. júl 2025
@nikapuggioni

@petronela4925 ahoj ja som tento cyklus brala clomid ( na SK je to clostile) začala som brat 5dc do 9dc. 10DC som bola na folikulometrii mala som dokopy 7 folikulov najväčší mal len 6mm. Lekar mi kázal na 13dc pichnut gonasi. Ovulaciu som mala podľa BT pred dvoma dnami. Tento cyklus neviem ci sa to podarí keďže som s mužom bola 5 dni pred ovulaciou. Ale u mňa je super ze konečne nejaká ovu bola keďže od júla co som vysadila HAK som nemala ovu a ani MS

@nikapuggioni , a ako to nakonec dopadlo? 🙂