icon

Skúsenosti s Letrozolom a Ovitrelle pri snahe o dieťa

22. mar 2025

Ahojte
Snazime sa o druhe babatko, mame 5 rocneho syna..Presli sme vsetkymi vysetreniami kedze sa nam dlhsie nedarilo..Manzel je okej a ja som mala zopar anovulacnych cyklov
Tento cyklus som zacala uzivat letrozol a dnes na 9DC som bola na folikulometrii a mam dominantny folikul 15 mm a pondelok sa mam prist ukazat a ked tak mi doktorka pichne ovitrelle.
Chcela som sa opytat na skusenosti vas mile zeny, ktorej na prvy cyklus pekne zabrala kombinacia letrozolu a ovitrell?
Dakujem pekne

e1i
22. mar 2025

6x clostil a ovitrelle a 4x letrozol a ovitrelle a nic. Deti su po ivf

lgpd_nika
22. mar 2025

Presne táto kombinácia nám na prvý šup pomohla 🙂 možno to bola len náhoda a možno to tak malo byt... držím prsty 🙂

anonym_059fa4
15. aug 2025

@anonym_autor ahoj zadarilo sa pri tieto kombinácii? Ja mám pcos a v júni som brala letrozol a potom gonasi som mala a podarilo sa nám prvé iui ☺️ takze zabralo na prvý krát

matusa_153
19. aug 2025

@anonym_autor v máji tohto roku som začala užívať letrozol, následne pichnuty gonasi, a poradilo sa otehotnieť na prvý krát ale boli sme na iui. Ja som ale menzes nemavala bez utrogestanu vôbec, ani ovulaciu, ani len som neverila že vôbec tabletky na ovulaciu záberu a dupľom som neverila že môžem otehotnieť na prvu ovulaciu