icon

Skúsenosti s neúčinným Clostilbegytom: Čo ďalej?

lienkara
15. jan 2025

Ahojte chcem sa opýtať či niekto nemá podobnú skúsenosť užívam clostilbegyt od septembra minulého roku 1 tabletu denne DR. Mi zvýšila dávku tento.mesiac na 2 tablety denne a vravela že ešte dva mesiace to budem brať a ak nezaberie tak máme navštíviť centrum. Manžel spermiogram v poriadku , mne bol robený laparoskopicky prefuk vajecnikov v auguste . Ake vyšetrenia v centre mi budú robiť , ake máte skúsenosti keď nezabral clostilbegyt. Ďakujem pekne.

kristinkaris
15. jan 2025

@lienkara pokiaľ si v sledovaní svojho gynekológa tak on by mal dať clostil na max 4 cykly .. Potom by to mali riešiť v centre ak sa nepodarí .. lebo budeš prestimulovana zbytočne, na tvojom mieste by som ihneď navštívila centrum oni ti už spravia rozšírené odbery

really8
15. jan 2025

@lienkara brwla som od zaciatku dve tabletky. Zabral az na 6 cyklus

lienkara
autor
15. jan 2025

@kristinkaris áno chodím pravidelne na folikulometriu.

sono2
15. jan 2025

@lienkara čo myslíš tým, že nezabral?

lienkara
autor
15. jan 2025

@sono2 napr prvé dva mesiace mi vôbec nerástli folikuly potom začali rásť ale len na jednej strane a aj to veľmi pomaly.

sono2
15. jan 2025

@lienkara tak, tam máš odpoveď. Ja by som šla hneď do contra. Hormonálny Profil ti robila? Asi budeš mat aj slabú zásobu.

44janica44
15. jan 2025

Centrum....zbytočne to do seba pchas keď to efekt nemá... clostil by sa takto dlhodobo ani nemal brat.
Bežný gynekológ nemá a liečbou neplodnosti také skúsenosti ako v centre... zbytočne stratíš 2 mesiace ... v centre ti porobia vyšetrenia a všetko vysvetlia...

lienkara
autor
15. jan 2025

@sono2 áno robila aj hormonálny profil základný vravela že všetko ok.