Skúsenosti s otehotnením a PCOS: Podarilo sa vám to?
Ahojte podarilo sa vám otehotnieť pri pcos ? Mala som ovuláciu po 3 rokoch minulý mesiac. Tak čakám
Zaujíma ma či sa vám to podarilo a či ste úspešne donosily bábätko . Ďakujem
Áno, mám dve deti. Absolvované 7x IVF neúspešne. Následne po dvoch mesiacoch prirodzené otehotnenie a pol roka po narodení prvého, znova prirodzené otehotnenie. Všetko dobré prajem 🍀
Da sa aj prirodzene, ale samozrejme je to individualne. Odporucam podporit ovulaciu uzivanim inozitolu a kyselinou listovou. Mne velmi pohla aj hormonalna joga.
ak si tučná tak pomôže schudnúť. ak si chudá tak veru asi len lieky, tam už životospráva veľmi upraviť asi nejde
@kavenkaa ja som bola u Mirky Bartosovej na kurze. Tu najdes podrobne info https://www.hormonyoga.sk/
Otehotnela.som 3x s pcos s menzesom priemerne 3x.do roka. prvy krat uplne bez liecby druhy krat po stimulacii clostylom ale potratila.som v 8tyzdni.tretie dieta opat prirodzene..zameraj sa na stravu vysad tuky smazaky fastfood a zvys pohyb na aspon 3x do tyzdna to je zaklad.psychika tiez spravi svoje nam.sa.podarilo vzdy vtedy ked sme sa na to uplne vykaslali.
Ahoj tiež mám váhu 55kg , endokrinologicka mi zistila PCOS, predpísala mi lieky a do 3 mesiacov som otehotnela...
Mne predpísala Siofor lebo že mi chce pomôcť aby som otehotnela a nesmierne jej za to ďakujem že mám svoj už 2r vysnívaný poklad pri sebe ☺️
Ahoj, ja som zmenila úplne stravu (mne to poradila endokrinologička). Prestala som jesť sladké a taktiež mliečne. Celkovo som upravila stravu, ale hlavne to sladké a mliečne. Nemala som nadváhu, schudla som z nejakých 68 na 61kg, čiže nemyslím si, že to môže pomôcť len ženám, ktoré majú problém s váhou, respektíve že je to o váhe. Okrem toho som začala chodiť na akupunktúru a užívala som inofolic. Neviem čo z toho zabralo viac alebo či to bola kombinácia všetkého. Ani netvrdim, že to bolo len vďaka strave, ale takúto skusenosť mám ja. Do dvoch mesiacoch som ostala tehotná a to sme sa snažili dosť dlhú dobu.
@alexsa0078 chodili sme do car
Dali mi clostilbegyt ovitrelle a utrogestan. Styk sme mali ale piatok sobota a ovitrelle som si pichla v nedeľu len . Čiže spermie do ovulky vydržali krásne .

Ja síce nie, ale odporúčam na instagrame (ak máš) sledovať petrathamova, mala diagnostikované pcos a narodil sa jej nedávno chlapček 🙂