Skúsenosti s otehotnením pomocou Letrozolu a Ovitrelle
Pekny nedelny den
chcela by som sa slusne opytat zien,ktore maju skusenosti s otehotnenim pomocou letrozolu a ovitrelle a planovanym stykom.
Som momentalne v tom cykle kedy som mala toto nasadene a TT si mala robit 10 dni po ovitrelle tam bol test jasne negativny,vcera som si robila kontrolny a tam uz bol duch a posledny si mam robit az 27DC co bude tento utorok
Avsak dva dni mam krce v podbrusi,citlive prsia,a uz dva dni striedam toaletu 4-5x do dna co ma prehana alebo mi je nevolno.Moze to prosim byt este z injekcie a tych hormonov alebo sa uz sa crta PMS kedze ja na duchov na teste neverim bud je to jedna ciarka lebo dve.
Nebude ta preháňať zo stresu? I keď len podvedomeho
@adeladulova vies co,ani nepocitujem nejak stres som tak nastavena ze moze to vyjst a nemusi je to predsa len prvy cyklus takto,jedno dieta mame takze vieme ze to ide,
Aha tak potom to vážne nemusí byť z podvedomeho stresu, každopádne držím palce
@adeladulova dakujem pekne
Ja som hnackovala na zaciatku tehotenstva, ako iné vracali, ja som hnackovala. A začalo to dost skoro
Ja som mala ducha 5 dni pred MS a teraz som v 4 mesiaci ☺️ príznaky boli, pichanie v podbrušku, mierne citlivé prsia, prestala mi úplne chutiť káva a tam mi zaviestila kontrolka, že niečo sa deje 😅

Ja by som na duchov verila 😉 podla mna sa podarilo, ovitrelle uz v tele nemas, ciarka aj ked takmer neviditelna znamena hcg nad 10 jednotiek. Urob test o dva dni, drzim ti palce