icon

Skúsenosti s otehotnením pomocou Letrozolu a Ovitrelle

6. apr 2025

Pekny nedelny den
chcela by som sa slusne opytat zien,ktore maju skusenosti s otehotnenim pomocou letrozolu a ovitrelle a planovanym stykom.
Som momentalne v tom cykle kedy som mala toto nasadene a TT si mala robit 10 dni po ovitrelle tam bol test jasne negativny,vcera som si robila kontrolny a tam uz bol duch a posledny si mam robit az 27DC co bude tento utorok
Avsak dva dni mam krce v podbrusi,citlive prsia,a uz dva dni striedam toaletu 4-5x do dna co ma prehana alebo mi je nevolno.Moze to prosim byt este z injekcie a tych hormonov alebo sa uz sa crta PMS kedze ja na duchov na teste neverim bud je to jedna ciarka lebo dve.

konarik8
6. apr 2025

Ja by som na duchov verila 😉 podla mna sa podarilo, ovitrelle uz v tele nemas, ciarka aj ked takmer neviditelna znamena hcg nad 10 jednotiek. Urob test o dva dni, drzim ti palce

adeladulova
6. apr 2025

Nebude ta preháňať zo stresu? I keď len podvedomeho

autor
6. apr 2025

@adeladulova vies co,ani nepocitujem nejak stres som tak nastavena ze moze to vyjst a nemusi je to predsa len prvy cyklus takto,jedno dieta mame takze vieme ze to ide,

adeladulova
6. apr 2025

Aha tak potom to vážne nemusí byť z podvedomeho stresu, každopádne držím palce

autor
6. apr 2025

@adeladulova dakujem pekne

babushkaem
6. apr 2025

Ja som hnackovala na zaciatku tehotenstva, ako iné vracali, ja som hnackovala. A začalo to dost skoro

domiiini
6. apr 2025

Ja som mala ducha 5 dni pred MS a teraz som v 4 mesiaci ☺️ príznaky boli, pichanie v podbrušku, mierne citlivé prsia, prestala mi úplne chutiť káva a tam mi zaviestila kontrolka, že niečo sa deje 😅