icon

Skúsenosti s užívaním Clostilbegytu a jeho účinnosťou

barnecka
18. mar 2025

Dobrý deň, mne lekárka prvý krát prepisala clostilbegyt a mala som ho užívať od 1-5 deň menštruácie tak som aj spravila.(1tabletu 50mg)
Povedala mi ze predpokladaná ovulácia by mala prísť 7-11 od začiatku menštruácie ale neprišla.
Každý deň som si robila ovulačné testy.
Máte prosím vás niekto skúsenosti zvýšiť dávku alebo čo vám pomohlo?

cuci22
18. mar 2025

Myslím že ak vám predpísala clostylbegit tak by ste mala chodiť na ultrazvuk kde sa bude sledovať kedy ovulácia prebehne,teda aspoň moj lekar mi robil ultrazvuk každý druhý deň a povedal ze sa podľa testov nemám riadiť 🤔

barnecka
autor
18. mar 2025

@cuci22 mne o ultrazvuku nič nehovorila, len to že mam robiť ovulačné testy..

cuci22
18. mar 2025

@barnecka tak to je zvláštne lebo ja som chodila pravidelne a tam mi kontroloval kedy prebehne ovulácia 🤔

barnecka
autor
18. mar 2025

@cuci22 a podarilo sa vám? Koľko krát ste brali do dňa clostilbegyt?

mullerova46
18. mar 2025

@cuci22 lekárom sa nechce ... Ani ja som nechodila počas bratia týchto liekov ale malo by sa chodiť aby lekár vedel či pomáhajú a zbytočne sa neberie takto zavazny liek ktorý sa môže brať len veľmi obmedzene ale našťastie nám pomohol hneď prvý mesiac

barnecka
autor
18. mar 2025

@mullerova46 môžem sa spýtať koľko krát ste do dňa brali? Lebo túto čítam že niektoré ženy brali viac ako sa odporúča

nikapuggioni
18. mar 2025

@barnecka brala som ho 3 cykly. Prvý cyklus jedna tabletka pocas 5 dni. Druhy cyklus 2 tabletky pocas 5 dni a na tretí cyklus som brala až 3 tabletky denne a nič. Ani v jednom cykle som nemala žiadny dominantný folikul. Takze u mňa tato stimulacia vôbec nezabrala. Držím palce aby u teba to bolo iné 🙃

cuci22
18. mar 2025

@barnecka užívala som 5 dní 2 krát denne 2 cykly...ovulaciu som mala potvrdenú ale neotehotnela som...držíme palce aby vám zabrala a aby ste dosiahla vytúžený cieľ ☺️

cuci22
18. mar 2025

@mullerova46 no veď práve pre to že je to liek ktorý sa môže len obmedzené ako píšete...preto sa čudujem že vás lekári ani autorku nevolali na sobotu lebo môj lekár má tam chcel vidieť každý druhý deň

mullerova46
18. mar 2025

@barnecka s týmto liekom by som nehazardovala robí to veľa v tele ženy. Brala som jednu tabletu 5 dní myslím plus progesterón. A aj vďaka progesterónu môže dôjsť k mimomayernicovemu tehotenstvu a takto prísť aj o možnosť mať deti 🫣takže určite berte lieky ako vám odporučí lekár

l_enusik
18. mar 2025

@barnecka urcite po prvom uziti lieku si mala ist aj na ultrazvuk aby sa vedelío ci lieky pomohli a teda bol dominantny folikul … ja som pred 5timi rokmi brala clostyl 2x denne a na treti cyklus sa podarilo otehotniet ale to som cca v strede cyklu 2x bola na ultrazvuku ci folikul tam je …. Od 9/24 beriem znova clostyl a zatial sa nedari ….. tak urcite sa pytaj na ultrazvuk, robit ovulacne testy bez toho ci tam folikul je alebo nie mi pride zbytocne .. kazdopadne drzim prsty aby sa to cim skor podarilo 🙂