Skúsenosti s užívaním Inofolic Combi, má vplyv na cyklus ?
Ahojte máte skúsenosť s inofolic combi?dr mi ho odporúčal kvôli dozrievaniu vajíčok, menzes mi mešká už 2 dni, bolia ma prsia a sem tam podbrusko , mohol mi to rozhádzať?
Ja som brala inofolic cyklus rozhadzany cca 50-55dni ale do 3m som ostala tehotna
@soni111 ja berem inofolic prvy mesiac a ms prisla ako kazdy mesiac 28 dni a nemala som ziadne priznaky ze by mala prist v noci som sa zobudila na bolest kt bola miernejsia ako inokedy.... inokedy mavam silne bolesti a teraz sa to dalo vydrzat a je aj slabsia ako inokedy...
Ja som brala inofolic combi na odporúčanie gynekologicky keďže som mala veľmi nepravidelný cyklus, jeden mesiac mi dokonca aj vymeskal - (vtedy som ho už brala ale pripisujem to stresu) Otehotnela som do 4 mesiacov, neviem ci to bola jeho zásluha ale teda nečakala som, že tak sa to tak rýchlo stane nakoľko som nevedela kedy ovulujem.
Takže nedostala som menzes, uz ma aj prsia prestávajú bolieť, neviem čo sa deje ..
@soni111 ahoj ja tiež beriem prvý cyklus inofolic comby a k tomu ginex . Chcem sa tá opýtať podarilo sa ti tento mesiac ?
@julka97646 mne sa podarilo v mesiaci keď som brala inofolic, dva mesiace pred tým som brala tiež gynex, a tri mesiace aj vitex, akurát som dobrala poslednu tabletku v deň pozitívneho testu. Držím palce. Snažili sme sa skoro rok a pol, merala som aj bazalnu teplotu, aby som vedela že kedy je ovulka
Baby beriem ten inofolic a ginex 4ti deň ale točí sa mi hlava a neviem či to je tým... Máte skúsenosti?
@julka97646 no mne to robil Gynex, uber davkovanie😉 kolko si davas kvapiek a ako casto?
@julka97646 to je hrozne vela, neviem preco si vsetky baby hned ordinuju max.davku s bylinkami treba opatrne😉Ja som brala 2x denne po 3-4kvapky a bolo mi z nich zle...treba ubrat podla toho ako na ne reagujes a potom si popripade dvihnut davku. Hlavne si rob pauzy medzi cyklami uzivania. Nie je dobre uzivat do vkuse😉 Ja som ich uzivala 3 mesiace,potom som mala mesiac pauzu,potom zase 3mesiace a zase pauza, dala som si ale dlhsiu, brala som aj vitex, alchemilkovu tinkturu a brala inofolic combi jednu tbl rano a vecer inofolic plus jednu tbl, ta je s melatoninom. Cvicila som aj hormonalnu jogu a od jej zacatia som do mesiaca otehotnela spontanne. Tak drzim prsty, treba mat trpezlivost a byt opatrna s bylinkami aby ti viac neskodili ako pomahali✊🏼🍀
@olivia_0309 ďakujem za radu chcem sa ťa ešte opýtať ked si brala prvý cyklus inofolic comby a ginex meškala ti ms? A ešte cítila si aj ovulku?
@julka97646 nie veru...normalne som dostala, vobec mi ziadne z pripravkov nerozhadzovali cykly prave naopak velmi rychlo a zazracne mi moje rozhadzane cykly upravili aj ovulka sa mi posunula z 10Dc na 13-14Dc a druhy mesiac s takymto kombinovanym Inofolicom co mi poradila moja Dr. ze v CR c centrach takto radia babam pri IVF uzivat som aj otehu. Ale gynex som v case ked som brala inofolic nebrala, ten som brala naposledy tusim v lete, po nom si az dala Inofolic a okrem toho jedna velmi dobra bylinkarka mi poradila taku tinkturu vola sa Afrodite a nedopila som flasticku🥰 dve ciarky a poviem ti asi 2-3tyzdne co mi uz v druhom centre stvrta lekarka povedala ze prirodzene mat deti urcite nebudem😉
@julka97646 a ano ovulku som citila ja vzdy, ale pri cviceni hormonalnej jogy som teda citila ovela intenzivnejsie a kazdy den po cviceni mi isli vajecniky vyskocit z tela von, co ma tesilo lebo to bolo znamenie ze funguju👌🏼
@julka97646 tento mesiac sa nepodarilo dostala som menzes s tým že mi meškal 3 dni, ale menstruaciu som mala slabšiu a nie až také bolesti ako predtým teraz piatok idem na kontrolu na folikumetriu či mi dorastaju folikuli
@soni111 Jaj tak tento mesiac nepomohlo dúfam že na druhý mesiac budeš už tehu