icon

Skúsenosti s vitamínmi Brudifertil pri snahe otehotnieť

kikuskakissova
3. mar 2026

Ahojky dievčatá snažíme sa z manželom 2 roky a chcela by som sa vás opýtať niečo odporúčal mi môj gynekológ vitamíny brudifertil na otehotnenie mal niekto stim skúsenosti ? A viete mala som cystu ovari som mala operáciu lebo som ju musela Dať vonku mala som 8cm prosím povedzte my skúsenosti z brudifertil

anonym_0fa309
3. mar 2026

skuste mat sex to pomaha

tanikka
3. mar 2026

@kikuskakissova ak ti to odporučil gynekológ, tak by som išla do toho. oni predsa vedia, čo je dobré a keď nie, tak potom vyskúšať cestu umelého oplodnenia, ak ste tomu otvorení

reela
3. mar 2026

2 roky je uz vela, uz po roku neuspesneho snazenia sa odporuca navstivit CAR

anonym_d3e2b6
3. mar 2026

Tak moze to podporit celkovy zdravotny stav, ale nezaruci ti to otehotnenie.

stellarstar
3. mar 2026

Smer car ak sa už 2 r snažíte

anonym_b5a1e7
3. mar 2026

Tých vitamínov je strašne veľa. Ale to nie je záruka úspechu. Vitamíny sa odporúča užívať už pred plánovaným začatím o snaženie sa. Kvôli kvalite spermií, vajíčok atď.
Skúšala si si sledovať ovulaciu? Mne pomohli ovu testy ' po roku a pol neuspešneho snazenia som skúsila a zrazu po testoch som ostala tehotna.
Kamoške pomohlo, keď jej nejak gynekolog tu ovuláciu odsledoval, neviem ako ale povedal jej kedy majú mať styk a po pár rokoch zrazu ostala tehotná na prvý krát. Je toho veľa. Aj životospráva je dôležitá. Muž fajčí? Nechodí často do horúcej vane? Nenosí tesne gate? Atď 🙂

anonym_4b1067
4. mar 2026

Uz je najvyssi cas navstivit kliniku na reprodukciu. Venuju sa len tomu, takze je tam vacsia odbornost. Urobia vsetky mozne testy obom, lebo problem moze byt aj u manzela. A navrhnu ako dalej, ak sa nepodari tak umele oplodnenie. A tie vitaminy, su to len vitaminy, doplnok stravy. Ziadny zazrak to neurobi.