icon

Skúsenosti s vitamínmi na plánovanie tehotenstva

emuska34
5. aug 2025

Ahojte mamičky , Chcem sa opýtať nemáte niekdo skúsenosti s týmito vytamínmi? Ak áno budem rada keď my dáte vedieť všetko čo viete ďakujem samozrejme za každú skúsenosť .. jedna my ich poradila že vraj jej to dosť pomohlo a recenzie tiež boli veľmi dobre na plánovanie tehotenstva no chcem vedieť viac …

Skúsenosti s vitamínmi na plánovanie tehotenstva
stellarstar
5. aug 2025

To bude ako u nas femibion a etc. Ak si zdravá, nemáš žiadne zdr a stravovacie problémy, ješ pravidelne ovocie a zeleninu tak ti stačí kys listová a v prípade vitamín D

emuska34
autor
5. aug 2025
@stellarstar

To bude ako u nas femibion a etc. Ak si zdravá, nemáš žiadne zdr a stravovacie problémy, ješ pravidelne ovocie a zeleninu tak ti stačí kys listová a v prípade vitamín D

@stellarstar no som zdravá .. len už dlhšiu dobu sa nám nedarí boli sme aj na vyšetreniach no všetko máme v poriadku aj ja aj priateľ ..takže skúšame takéto niečo

stellarstar
5. aug 2025
@emuska34

@stellarstar no som zdravá .. len už dlhšiu dobu sa nám nedarí boli sme aj na vyšetreniach no všetko máme v poriadku aj ja aj priateľ ..takže skúšame takéto niečo

@emuska34 aké vyšetrenie máte? Lebo gynekológ nerobí všetky vyšetrenia. Máte kompletný spermiogram tvojho chlapa? Máš ty endokrinológiu, imuno repro, hematológiu a priechodnosť vajcovodov?

emuska34
autor
5. aug 2025
@stellarstar

@emuska34 aké vyšetrenie máte? Lebo gynekológ nerobí všetky vyšetrenia. Máte kompletný spermiogram tvojho chlapa? Máš ty endokrinológiu, imuno repro, hematológiu a priechodnosť vajcovodov?

@stellarstar áno ako píšem máme všetky vyšetrenía a všetko je v poriadku…

stellarstar
5. aug 2025
@emuska34

@stellarstar áno ako píšem máme všetky vyšetrenía a všetko je v poriadku…

@emuska34 a lekári co povedali ze sa vam nedarí? Niekde predsa chyba musi byť alebo moc tlačíš na pílu a psychika to blokuje

emuska34
autor
5. aug 2025
@stellarstar

@emuska34 a lekári co povedali ze sa vam nedarí? Niekde predsa chyba musi byť alebo moc tlačíš na pílu a psychika to blokuje

@stellarstar ani moc tak na to netlačíme povedali sme si že príde to v ten správny čas samé .. ale uz asi 4 roky nič , áno niekde chyba byt musí no sami lekári nevedia že kde takže snažíme sa brat také doplnky ako sú vytamini a tak no zatiaľ stále nič ..

stellarstar
5. aug 2025
@emuska34

@stellarstar ani moc tak na to netlačíme povedali sme si že príde to v ten správny čas samé .. ale uz asi 4 roky nič , áno niekde chyba byt musí no sami lekári nevedia že kde takže snažíme sa brat také doplnky ako sú vytamini a tak no zatiaľ stále nič ..

@emuska34 hm zaujímavé, skúsila by som este folandrol pre chlapa a ty inofolic kombi a ked do 3 m nic tak by som vyhľadala CAR

emuska34
autor
5. aug 2025
@stellarstar

@emuska34 hm zaujímavé, skúsila by som este folandrol pre chlapa a ty inofolic kombi a ked do 3 m nic tak by som vyhľadala CAR

@stellarstar ďakujem skúsime..

mullerova46
5. aug 2025

@emuska34 nemáte nejaké imunitne ochorenie ? Ekzémy alebo alergie ?

ika02
5. aug 2025

Vitamíny!!!
Ako tam môžeš dať "y", preboha? O iných chybách ani nehovorím.

emuska34
autor
5. aug 2025
@ika02

Vitamíny!!!
Ako tam môžeš dať "y", preboha? O iných chybách ani nehovorím.

@ika02 pýtala som sa tá na opravu? Alebo na tie vitamíny ??? A že kdo je tu mimo 😀

emuska34
autor
5. aug 2025
@mullerova46

ika02
6. aug 2025

@emuska34 človek by mal byť na dieťa pripravený. Mal by byť zrelý po telesnej, psychickej aj po intelektuálnej a finančnej stránke. Nestačí sa len napchávať vitamínmi. Nemyslíš?

malinka158
6. aug 2025
@mullerova46

@mullerova46 ekzem alebo alergie mozu tiez sposobit neplodnost?

mullerova46
6. aug 2025
@malinka158

@mullerova46 ekzem alebo alergie mozu tiez sposobit neplodnost?

@malinka158 no pri liečených ekzém och a alergiách pomocou kortikoidov ktoré sú vlastne hormóny môže spôsobovať problémy. Predsa len alergie a ekzémy su imunitne ochorenie a môže robiť šarapaty. Ja som mala dobré výsledky aj partner a aj tak som musela nasadiť lieky na zlepšenie ovulácie lebo k nej asi úplne nedochádzalo a pripisujem to alergiami