Skúsenosti s vitamínmi na plánovanie tehotenstva
Ahojte mamičky , Chcem sa opýtať nemáte niekdo skúsenosti s týmito vytamínmi? Ak áno budem rada keď my dáte vedieť všetko čo viete ďakujem samozrejme za každú skúsenosť .. jedna my ich poradila že vraj jej to dosť pomohlo a recenzie tiež boli veľmi dobre na plánovanie tehotenstva no chcem vedieť viac …

To bude ako u nas femibion a etc. Ak si zdravá, nemáš žiadne zdr a stravovacie problémy, ješ pravidelne ovocie a zeleninu tak ti stačí kys listová a v prípade vitamín D
@stellarstar no som zdravá .. len už dlhšiu dobu sa nám nedarí boli sme aj na vyšetreniach no všetko máme v poriadku aj ja aj priateľ ..takže skúšame takéto niečo
@stellarstar no som zdravá .. len už dlhšiu dobu sa nám nedarí boli sme aj na vyšetreniach no všetko máme v poriadku aj ja aj priateľ ..takže skúšame takéto niečo
@emuska34 aké vyšetrenie máte? Lebo gynekológ nerobí všetky vyšetrenia. Máte kompletný spermiogram tvojho chlapa? Máš ty endokrinológiu, imuno repro, hematológiu a priechodnosť vajcovodov?
@emuska34 aké vyšetrenie máte? Lebo gynekológ nerobí všetky vyšetrenia. Máte kompletný spermiogram tvojho chlapa? Máš ty endokrinológiu, imuno repro, hematológiu a priechodnosť vajcovodov?
@stellarstar áno ako píšem máme všetky vyšetrenía a všetko je v poriadku…
@stellarstar áno ako píšem máme všetky vyšetrenía a všetko je v poriadku…
@emuska34 a lekári co povedali ze sa vam nedarí? Niekde predsa chyba musi byť alebo moc tlačíš na pílu a psychika to blokuje
@emuska34 a lekári co povedali ze sa vam nedarí? Niekde predsa chyba musi byť alebo moc tlačíš na pílu a psychika to blokuje
@stellarstar ani moc tak na to netlačíme povedali sme si že príde to v ten správny čas samé .. ale uz asi 4 roky nič , áno niekde chyba byt musí no sami lekári nevedia že kde takže snažíme sa brat také doplnky ako sú vytamini a tak no zatiaľ stále nič ..
@stellarstar ani moc tak na to netlačíme povedali sme si že príde to v ten správny čas samé .. ale uz asi 4 roky nič , áno niekde chyba byt musí no sami lekári nevedia že kde takže snažíme sa brat také doplnky ako sú vytamini a tak no zatiaľ stále nič ..
@emuska34 hm zaujímavé, skúsila by som este folandrol pre chlapa a ty inofolic kombi a ked do 3 m nic tak by som vyhľadala CAR
@emuska34 hm zaujímavé, skúsila by som este folandrol pre chlapa a ty inofolic kombi a ked do 3 m nic tak by som vyhľadala CAR
@stellarstar ďakujem skúsime..
@emuska34 nemáte nejaké imunitne ochorenie ? Ekzémy alebo alergie ?
Vitamíny!!!
Ako tam môžeš dať "y", preboha? O iných chybách ani nehovorím.
@mullerova46 nie..
@mullerova46 ekzem alebo alergie mozu tiez sposobit neplodnost?
@mullerova46 ekzem alebo alergie mozu tiez sposobit neplodnost?
@malinka158 no pri liečených ekzém och a alergiách pomocou kortikoidov ktoré sú vlastne hormóny môže spôsobovať problémy. Predsa len alergie a ekzémy su imunitne ochorenie a môže robiť šarapaty. Ja som mala dobré výsledky aj partner a aj tak som musela nasadiť lieky na zlepšenie ovulácie lebo k nej asi úplne nedochádzalo a pripisujem to alergiami

To bude ako u nas femibion a etc. Ak si zdravá, nemáš žiadne zdr a stravovacie problémy, ješ pravidelne ovocie a zeleninu tak ti stačí kys listová a v prípade vitamín D