icon

Slabé krvácanie hneď po menštruácii

ruzicccka
6. sep 2018

Zdravim .. chcela som vediet ci sa vam uz niekedy stalo ze hned po skonceni ms ste zacali zase slabo krvacat ?
Ms mi meskala 2 tyzdne
Tak som si zobrala tabletky na vyvolanie menstruacie volaju sa provera samozrejme na odporucanie lekara tak mi dorazila ms trvala 5 dni posledny den to bolo hnede spinanie a hned na druhy den cize dnes mam zase len na toaletnom ked sa utriem jasno cervenu krv nie vela no uz som si myslela ze ms konci ms Mavam obvykle 5-6 dni z tym ze posledny je uz len jemne spinenie no tento krat je to ine tak tiez poberam clomid na podporu ovulacie ktory som zacala brat po 3 mesacnej pauze
Kedze som v UK ma len tak lahko nikto nevysetri poslali by ma Len domov .. tak som len chcela vediet ci ste sa z niecim takym stretli ci by som sa mala obavat dakujem 🙂

ruzicccka
autor
6. sep 2018

Nikto ?? :(

simona232323
6. sep 2018

@ruzicccka Ja som mala toto .. slabe krvacanie , alebo skor "spinenie" a bolo z toho tehotenstvo..najlepsie je kupit si test.

ruzicccka
autor
6. sep 2018

@simona232323 test je negativny aj bol pred ms

simona232323
Autor odpoveď zmazal
zuzanittka1405
11. sep 2018

Ahojte potrebujem poradiť.. Ms mi meškala 5dní potom prišla a v deň očakávanej ms som sa spinila... Bola som aj u Dr na odber krvi hcg a bol negatívny...ms mi skončila pred 3dňami a teraz som si našla na papieri ružový výtok... Čo to môže byť??? Nič ma neboli a ani prechladnuta nemám byť z čoho.. Vopred ďakujem