icon

Snazilky, ako psychicky zvládnuť dlhé čakanie?

8. apr 2025

Pekný večer. Snazilky podeľte sa o svoj príbeh, tie ktoré ste sa museli dlhsie snažiť ako ste to zvládali psychicky každý mesiac ? Potrebujem pocut, že v tom niesom sama a raz sa to podarí.

really8
8. apr 2025

Aj by som ti napisala ale kedze pouzivas slovo snazilka tak nic

autor
8. apr 2025

@really8 to nevadí, kľudne aj také ktoré už máte bábätká na svete

really8
8. apr 2025

Nepochopila si. Zabudni na slovo snazilka a nasledne tehutlka. Je to trapne, primitivne a s ludmi ktori maju taketo vyjadrovanie nemienim debatovat. Ale ze mam dnes dobru naladu tak to prekusnem a odpoviem ti. Znasala som to hrozne. Neuspesne 6 rokov. Kazde tehotenstvo kamaratky som oplakala, nechodila som k nikomu s babatkom. V tom case som vsetkych odstrihla. Vyskusala som vsetko mozne aj nemozne a kazdy neuspech ma este viac ubijal. Vyslo prve ivf

vanilkovazmrzka
8. apr 2025

Na 100% v tom nie si sama
Na 50% sa to podari

hederamonstera
8. apr 2025

Nezvladala som to, lebo som bola aj po potrate v 14tt. Trvalo 2 roky kym som to prijala, po dalsom roku sa to vdaka CAR a IUI podarilo. Teraz som za to obdobie vdacna, velmi som sa vdaka tomu dusevne posunula a naucila sa prijimat veci tak ako su. Zivot nam nedava co chceme ale co potrebujeme.
Drzim palce❤️

lev26
8. apr 2025

Var ti neodoberem nádej ale náš príbeh 7 rokov ,2 rakoviny , xyx umelých oplodnení dieťatko nič ale napriek tomu všetkému máme babo síce nie z mojho bruška ale som hrdá mama❤️❤️

froneet
9. apr 2025

Ťažko a oplakane. Tiež sa nám podarilo po vyše 6 rokoch prirodzene po 6 IUI keď sme podpísali papiere že ideme na IVF. Veľa šťastia.🍀

nikushka8
9. apr 2025

Urcite v tom nie si sama. Centra su plne mladych,ktorym sa nedari. Niesla som to tazko, ale nikdy som nebola na tom tak,ze by som ako zmyslov zbavena testovala kazdy mesiac. Az som si povedala,dopraj a bude ti dopriate. 3 roky cakania, laparoskopia, plno liekov, 3x iui, 1x ivf a nakoniec deti prisli prirodzene.

bejbs123
9. apr 2025

Niekolko rokov snazenia, 2IVF,xy vkladov,potrat… a potom to vyslo…snaha,pad,snaha,pad,dolzite je sa nevzdat a btw som vytocena,ked niekto napise,ze sa po 2 mesiacoch snazenia psychicky ruca

princezna_bosorka
16. máj 2025

a ako dlho cakas? ak dlhsie ako pol roka a uz si mala 35, tak supsup na reprokliniku

ereska
8. aug 2025

Nasa cesta bola strasne dlha s byvalym parnerom 2x prirodzene otehotnela no skoncilo to potratmi zvladala som to tazko neskor po 12 rokoch sme sa aj rozisli prisiel novy partner a kedze rokov sme mali tak akurat necakali sme nejako s otehotnenim roky sa nedarilo umele oplodnenia aj vysli aj skoncili potratmi aj prirodzene vyslo no skoncilo to zle mam za sebou 7 potratov no po nejakom 4 sme sa rozhodli pre adopciu a tak psychika sa zlepsila lebo som vedela ze raz budem mamickou ked uz bude cesta akakolvek a raz zazvonil telefon a mali pre nas chlapceka po dalsich 5 rokoch cakania to prislo najlepsie rozhodnutie v zivote mame to najkrajsie dietatko takze kazdy mame nejaku cestu. Kym sme cakali v zozname skusali sme stale no vzdy dopadlo zle ale uz viem ze toto bola moja cesta a tento krasny syncek mal byt nas ❤️