Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dikicko za vytvorenie tejto pozitívne ladenej skupiny 🙂
Tak ja sa teda tiez pridavam... Uz jedno dieta mam, ale zacina mi to byt malo. 😅
@honeybuney teším sa že sa pridávate..😁 áno táto skupinka musí byť pozitívna. 😉 Ideme do pozitíva tak poďme 😉😉
@alilka Uz som tuUuUu.. no dlho sa tu nezdrzim. Tento mesiac otehotniem aj keby co bolo 😀😀😀
Ideme na dofcu a vratime sa traja a hneď bude skupina o niečo veselšia 🙂 tak musí byť 🙂
Aj ja ,aj som tu 😉😁 ja uz tiez nic ine ako stastny koniec nepripustam ☺
Ale sa tu krasne rozrastame staré známe 😂
@myskahryzka mam rovnaky plan... Ja uz cakam kym mozem vytiahnut tehotensky test, ktory by mi to len potrvdil. 😝
@myskahryzka
@honeybuney
@tamarka9
@lala1501 dievky a kazda do jednej tento mesiac tehotna!!!! To je môj prikaz 😁😁 jasné vrátane mňa 😁😁 sám som nejaka zakladateľka no ne? 😊😁
ahojte damy...tak ono ani snazilky neboli zle, akurat ked sa niektorej nezadarilo tak sme to az moc riesili..musime len napisat "nevadi, teraz uz sa to podari" a hotovo! hlavne pozitivne!!! 😉
@tifinka Zlatko ak ty si tu ..😁 teším sa 😉 fakt t tych zlých emócií bolo viac než dosť tak tu to bude o pozitívnom 😉
@krajcovicka hallooo pod k nám. 😉
aj ja sa tu vitam

@alilka Ocuvaj.. si tu pripadam jak na hodine zumby (na ktorej som v zivote nebola) 😁😁 Ty si jak ta cvicitelka. 😀
Takze zeny.. vsetky.. povinne ideme na to, 😁 nech to tu o mesiac mozeme aj zavret. ✊👍👍
@myskahryzka
Halooooo a neulievame sa..😁😁 a šup sem šup tam a poďme poďme poďmeeeeee. 😊😊 Heeej
@myskahryzka ideme 😂😂😂😂 a všetky sup šup tehuuu. 😁😁😁
Tiez by som ju mala dostať o tyzden... 😀 a zaujimalo by ma co robite preto, aby ste zostali tehotne? Ja som len letmo pozrela na plodne dni a skusila tak nasmerovat manzela, ale ci pouzivate ovulacne testy, caje, meranie bazalnej teploty pripadne sa kazdy vecer klaniate mesiacu... 😅 prve dieta bola nahodicka, ale ked sa to planuje, asi to je uz inak...
@alilka a ty tam vzadu.. roztahuj tie nohy poriadne 😀😀😀😀
@myskahryzka ale alee tíško 😁 od dnes ideme vegetačno -tehotenske cvičenia 😂😂 ake to sú ešte neviem 😂😂😂😂
@alilka tak to ich musime cim skor vymysliet. Urcite nam pomozu otehotniet. 😉
Nám uz nepomôže nič 😁 my budeme všetky tento mesiac tehu 😁😁
Som tu:D
Aj ja som už len tuuuuuu 😘
Cautee baby tak spm tu aj jaaaa ❤

@lala1501 davaaaaaj 😁😁