icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

Strana
alilka
autor
26. máj 2017

@lala1501 davaaaaaj 😁😁

lala1501
26. máj 2017

@alilka tak sa teda pridavam a zadrhnem ta ak nebudem mat uspeny koniec a chvem aby to bolo uz tento cyklus tak co s tym spravis😂

alilka
autor
26. máj 2017

@lala1501 ja nič. Veď ja čarovať neviem 😁

honeybuney
26. máj 2017

Dikicko za vytvorenie tejto pozitívne ladenej skupiny 🙂

lasse
26. máj 2017

Tak ja sa teda tiez pridavam... Uz jedno dieta mam, ale zacina mi to byt malo. 😅

alilka
autor
26. máj 2017

@honeybuney teším sa že sa pridávate..😁 áno táto skupinka musí byť pozitívna. 😉 Ideme do pozitíva tak poďme 😉😉

myskahryzka
26. máj 2017

@alilka Uz som tuUuUu.. no dlho sa tu nezdrzim. Tento mesiac otehotniem aj keby co bolo 😀😀😀

honeybuney
26. máj 2017

Ideme na dofcu a vratime sa traja a hneď bude skupina o niečo veselšia 🙂 tak musí byť 🙂

tamarka9
26. máj 2017

Aj ja ,aj som tu 😉😁 ja uz tiez nic ine ako stastny koniec nepripustam ☺

lala1501
26. máj 2017

Ale sa tu krasne rozrastame staré známe 😂

lasse
26. máj 2017

@myskahryzka mam rovnaky plan... Ja uz cakam kym mozem vytiahnut tehotensky test, ktory by mi to len potrvdil. 😝

alilka
autor
26. máj 2017

@myskahryzka
@honeybuney
@tamarka9
@lala1501 dievky a kazda do jednej tento mesiac tehotna!!!! To je môj prikaz 😁😁 jasné vrátane mňa 😁😁 sám som nejaka zakladateľka no ne? 😊😁

tifinka
26. máj 2017

ahojte damy...tak ono ani snazilky neboli zle, akurat ked sa niektorej nezadarilo tak sme to az moc riesili..musime len napisat "nevadi, teraz uz sa to podari" a hotovo! hlavne pozitivne!!! 😉

alilka
autor
26. máj 2017

@tifinka Zlatko ak ty si tu ..😁 teším sa 😉 fakt t tych zlých emócií bolo viac než dosť tak tu to bude o pozitívnom 😉
@krajcovicka hallooo pod k nám. 😉

ikonica
26. máj 2017

aj ja sa tu vitam

sticker
myskahryzka
26. máj 2017

@alilka Ocuvaj.. si tu pripadam jak na hodine zumby (na ktorej som v zivote nebola) 😁😁 Ty si jak ta cvicitelka. 😀
Takze zeny.. vsetky.. povinne ideme na to, 😁 nech to tu o mesiac mozeme aj zavret. ✊👍👍

alilka
autor
26. máj 2017

@ikonica 👍👍👍 aj ja ta vitam 😁 vieš ako nie?? Tento mesiac tehu 😁😁som rada že si ma/nás našla 😉

alilka
autor
26. máj 2017

@myskahryzka
Halooooo a neulievame sa..😁😁 a šup sem šup tam a poďme poďme poďmeeeeee. 😊😊 Heeej
@myskahryzka ideme 😂😂😂😂 a všetky sup šup tehuuu. 😁😁😁

ikonica
26. máj 2017

@alilka no ja o tyzden necakam mrchu... tak dufam ze pojde k niekomu, kto si, ju naopak zela 🙂

ikonica
26. máj 2017

@alilka normalme som sa zadychala ked to tak citam :D

alilka
autor
26. máj 2017

@ikonica ",moje cvičenie" ?😁😁 Taaaak podmee 😁😁

lasse
26. máj 2017

Tiez by som ju mala dostať o tyzden... 😀 a zaujimalo by ma co robite preto, aby ste zostali tehotne? Ja som len letmo pozrela na plodne dni a skusila tak nasmerovat manzela, ale ci pouzivate ovulacne testy, caje, meranie bazalnej teploty pripadne sa kazdy vecer klaniate mesiacu... 😅 prve dieta bola nahodicka, ale ked sa to planuje, asi to je uz inak...

myskahryzka
26. máj 2017

@alilka a ty tam vzadu.. roztahuj tie nohy poriadne 😀😀😀😀

alilka
autor
26. máj 2017

@myskahryzka ale alee tíško 😁 od dnes ideme vegetačno -tehotenske cvičenia 😂😂 ake to sú ešte neviem 😂😂😂😂

myskahryzka
26. máj 2017

@alilka tak to ich musime cim skor vymysliet. Urcite nam pomozu otehotniet. 😉

alilka
autor
26. máj 2017

@myskahryzka

Nám uz nepomôže nič 😁 my budeme všetky tento mesiac tehu 😁😁

ikonica
26. máj 2017

@lasse kym sa nedostanes do stavu planovania sexu tak si na tom dobre... nezacni to sledovat a riesit a to bude najlepsie co mozes urobit pre skore otehotnenie... z toho bludneho kruhu testovania a sebapozorovania sa velmi tazko dostava....

simka2433
26. máj 2017

Som tu:D

sonazitnanova
26. máj 2017

Aj ja som už len tuuuuuu 😘

tonjadabik2
26. máj 2017

Cautee baby tak spm tu aj jaaaa ❤

Strana