Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 škôlka kapitola sama o sebe, vidím....
dávam len klobásku, ale podľa mňa ak máš dáke mäsko, čo ste deň predtým nedojedli (asi tak myslíš?), nemalo by to robiť problém. isto by som ale nedala niečo ako špekačky alebo párky (asi preto, že to nejem), klobáska pustí šťavu a prechutí sa tak aj kapusta aj ryža. aj z toho dôvodu nemusíš dávať pod ryžu veľa oleja.
svetrík bude jemne oranžový, sa mi taká veselá farba páčila🙂 a má teplú bielu vestičku, tak to bude pekne ladiť.
seminárku nemám, tému som si už vymyslela, chcem začať večer pracovať. som zvedavá, či nám teraz v pia-sob bude teta prednášať konečne viac k veci, pretože minule to podľa mňa vôbec nebola prednáška z didaktiky odb.ekon. predmetov ale monológ učiteľky na dôchodku. už bývam veľmi kritická, na výške by mi to možno ani neprišlo od veci. momentálne očakávam, že ľudia budú hovoriť k veci a nie ma oberať o čas prázdnymi rečami...
a čo dnes bude u vás na obed? tatíka máte doma celý týždeň?
@tamarka9 ak sa ti chce a máš čas, poposielaj si životopis všade, kde by si chcela robiť aj keď nemajú vyhlásené voľné prac.miesta. prijímala som žiadosti aj zaslané mailom, normálne aj takýchto "spontánnych" uchádzačov som evidovala a keď bolo treba, tak sa na konkurz pozývali všetci, kt.zodpovedali profilu prac.miesta. len si tam daj poznámku, že súhlasíš so spracov.os.údajov a pod. a je to v poriadku. aspoň budeš vedieť čo a ako. u nás sme málokedy vypisovali inzerát, iba keď mal byť konkurz na vedúce pozície, tam bola povinnosť zo zákona o verejnom záujme. inak som najskôr ´pozerala databázu uchádzačov.
@monika541 da musíme trošku rozptýliť 🙂
vies čo rozrezem na polovicu ten syr a dno trošku vydlabem 🙂 na cibulku si dám osmaziť sampiony nakrajané na kocky, toršku to posolím a potom necham vychladnúť - ked je dam do toho rozkrojeného enciánu a dam do alobalu - ale tak ze kazdy jeden encian do jedného alobalu a nechavam ho taký otvorený 🙂
a dam piect trošku podlenejem vodou pečiem v rure na 150-tke ale 20-30 min vies aká mnamka vyskúšaj fakt uplne super syr sa roztečie spojí s tou cibulkou a sampionmi dovi dopo 🙂
@lina129 to ti urobí normal tvoj gynekolog, ak máš napríklad 28 dnový cyklus tak by si mala ist tak 13-14 den cyklu, tak ak ti začne ms vypočtíaj si 13 14 den zavolaj na gyndu ze vtedy chceš prísť aby ti pozrela či a aky velky maš folikul lebo ze máš pocit, ze nemáš dobrú ovuláciu a ked bude ten 13 14 den ona ta pozrie ultrazvukom a tam to odmeria 🙂
2 min vyšetrnie 🙂
@zuzu1104 dakujem, mam sa celkom dobre. Rano sme pekne pospali do 9tej (ale tak isla som spat o pol 2) ale stale som nejaka unavena a leniva. Nevolnosti nemam, len miernu bolest podbruska a krizov.
Zajtra cestujeme na vychod k svokrovcom tak periem vo velkom, zajtra budem balit. Ja by som chcela potom ostat u nasich, len mm z toho nie je velmi nadseny. Furt sa na tom pochytime. Vycita mi, ze k jeho rodicom chodim menej ako k nasim atd atd., co je sice aj pravda, ale tak jasne, ze mi je prijemnejsie u rodicov ako u svokrovcov. A dokonca teraz som planovala ostat tyzden u jednych a tyzden u druchych, len nic z toho, pretoze svokra v utorok cestuje do AT, chodi sa starat o jenu babku. Neviem sa rozhodnut, ci ostat u nasich alebo nie, ten tyzden 18-22 by mi viac vyhovoval, pretoze mamka ma buduci tyzden v praci inspekciu, tak bude chodit neskor domov.
MM by nas chcel mat proste doma a nedokaze pochopit ako mi je smutno cely den samej, ked on chodi z prace 7-8 (vcera dokonca o 9:30) 😒
@tamarka9 manzel ma dobry pristup 😀. Ale fakt, myslim si, ze ta pol rocna materska nestoji za to, aby si odkladala to, po com velmi tuzis. Nikdy nevies co bude, kedy sa najdes pracu, aku si najdes pracu atd. Ak nie ste na tom nejak velmi zle, ze by ste mali fakt problem vyzit tak kasli na to, snazte sa dalej. Uvidime este ako sa skonci tento mesiac.
@inngrid jeeej supeeer 😉 tak si ma potesila... tak to urobim, bo som nervozna ze som mala hlien aj vsetko, ale stale som mala neg. tie ovu testy ☹ ale nechapem, ze mi to nenavrhol moj gyn. 😠 hlavne ze mi splietal o hormonalnom profile a spermiograme... 😝 Inak, od rana ma pobolieva podbrusko... a to mam mat menz. az utorok - stredu... 😒

@tamarka9 doma som mala šporák na plyn a tu mám indukčnú platnňu a ani po takmer dvoch rokoch som sa vo veľa veciahc ešte neprispôsobila 😝 . výhodou tejto indukcie je, že varí okamžite a časovač mi hrniec vypne aj keď som vonku alebo tak. skúsiš, uvidíš, možno pomôže tá chladnička a aj strúhanka vydrží🙂. na ministerstvo si aj žiadosť poslala, či len ich stránku sleduješ? budem držať palčeky s prácou aj s tehu, jedno do konca roka vyjsť musí🙂