Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 som bola v tom ze ty 🙂 tak prepáč dnes som mala haluzný sen snívalo sa mi ze som vyšla z bytu a opravovali nam schodisko my sme v bytovke bez vytahu - a ze nameisto schodov sme mali taky klzačky a ze som sa pusela klzat a neboli tam schody na nete som nasal iba padanie zo schodov utekanie preskakovanie ale nie ze by chybali a klzala som sa ale haluz to bola 🙂
@monika541 @inngrid presne tak, ryby sú jednoznačným signálom, že je niekto v okolí tehotný. Mojej mamine sa snívalo, keď som čakala Samka a ešte o tom vedeli a množstve rýb. Až sa potom sťažovala kolegyni, že je isto niekto tehotný.
Inuš, mimochodom ja mám teraz dosť divoké sny a snívajú sa mi totálne hovadiny.
@zuzu1104 dakujem Zuzka za info...v pondelok volam ku doktorke a poradim sa so sestrickou ze ekdy najlepsie ist...zatim nemam tazkosti (klop klop klop) a dufam,ze ciarocka bude silniet...zajtra robim dalsi testik tak uz dufam ze budu pekne kolajnicky...dnes 29 DC mrcha nikde co je super znamenie lebo u mna meskajuca mrcha je raz za uhorsky rok 🙂
Dobré ráno dievčence 😉
Nesiem veľmi dobrú správu 🙂 Ráno som sa stretla s jednou známou v buse,má ťažkú cukrovku,kvôli ktorej potratila 4krat ☹ a teraz po 12rokoch,,opaokujem po 12 rokoch!!! je znova tehotná 😀 Má 38,povedala mi,že nechápe ako ani sa už nesnažíli,pri poslednom potrate pred 12 rokmi takmer zomrela,povedali jej že dieťatko nikdy nevynosi,a teraz bum! Je v 5mesiaci a ani nevedela 😀 Šla na preventivku a dr.jej povedal,že je v 4mesiaci,mala riadne mrchu,žiadne problémy,iba trochu pribrala.Kokos ,to je zázrak 😉 Ďakujem tomu hore,že niekedy sa "uvedomí" a požehna aj tam kde už ani nedufaju 😀 ach,krásne nám začal deň 😉
@inngrid Ani kvet? Noo to sú čistý blázni,tí šéfovia 😝
@zuzu1104 tak bola by to haluz ani by som tomu neverila uvidíme, ale včera a predvčerom som cez den mavala aj take bolesti ako keby ms mala príst preto som sa ta pýtala či pms syndrome ze kedy asi tak chodí
ale tak uvidíme niekde som čítala ze ak sa teplota drzí 18 dní hore je vyhraté 🙂
@danielka20101989dadus takéto správy sú uplne krásne, nech to len prekne ta tvoja kamarátka donosí a nech je to zdravé moc jej to prajem a čím viac ludí jej to bude priat tym sa to stane!!!!
je to super vidiet takéto zazraky 🙂
no tak je ani kvet 🙂
@monika541 No to sú teda potvory :(
Bojíš sa k zubárovi? Je to asi najhorší lekár, aký existuje, ja keď počuje v čakárni tú vŕtačku, tak sa mi až žalúdok dvíha.
A čo si nespala s ňou, aspoň by si si viac oddýchla. Samulo bol dnes o trištvte na sedem už hore a v noci celkom fajn spal, len ho dosť dusilo
@monika541 ahoj moja, ja som bola dnes rano na krv, uz 5 dni mi to meska, teda som 33 DC a test stale biely a sestricka mi povedala, ze ved to polovica zien este tak skoro nema nic na teste,ze niektore aj po dvoch tyzdnoch maju az ciarku, dokonca aj neskor, tak este pockaj co sa bude diat 😉
@monika541 jasné,že osahavam 😀 No,dievka to bude podľa prvotných informaci,ale im je to v podstate jedno,hlavne nech je zdravé 🙂 Tiež snažili 4/a pol roka a potom to prišlo ako blesk z jasného neba 😀 Hej,ten môj šéf je pako a poriadny 😝 Anik zachvilu vyrastie ani sa nenazdas a už ti bude zachvilu treba pytacov odhanat,ani si nespomenies na problém,že nejedla 😀
@monika541 Moniii,nevesaj hlavu,este je vzdy sanca...kym nie je mrcha vzdy je sanca ze to vyslo!! mne uz zacina haluzit,lebo ja necitim nic,prsia ma bolia tak normalne,v podbrusku len obcas za den citim tlaky a inak nic,nebyva mi zle,nekruti sa mi hlava,unava je taka ako vzdy po robote....uz som si zacala namyslat,ze asi nie je vsetko ok,kukat veci o mimomaternicovom tehotenstve a pod....no hrabe mi...ale to je asi normalne,ze zena sa boji...ale musim mysliet pozitivne,ze je vsetko v uuuplnom poriadku....som zvedava na zajtrajsi testik
@zuzu1104 tak to budeme na Teba zajtra mysliť, ja idem rano holičovi ale potom sa vrátim a skusim trošku upratt ak mi dá telo moje tu moznost chcela som ist aj do otho outlet pozriet ale určite nezvladnem take takže prídem domov a skusim upratat čo by sme sobotu mali pre seba a viac si ju mohli užiť 🙂
@tamarka9 ahoj moja, vies čo trošku lepšie to hej ale stale som velmi slabá ja mam pocit ze ani ruky nad hlavu nezdvihnem ešte ze ten pc mam tak akurat na kolenách som slabá ale inak lepšie uz nemam sopel a hrdlo uz tiez lepšie cuckam dnes uz myslim zvladnem aj uvarit čo včera musiel mm 🙂
a ty kedy budeš mat vysledky ? takze ešte stale je nádej ? 🙂
@zuzu1104 ano uz ma zlomil ten moj manzel, kasleme na to a pekne sexik kedy sa zachce a ked vypali tak bude 😉 ja som dnes bola na krv, mrcha zatial nikde, to spinenie iba jeden den trvalo, ale tiez som zmatena z tych bielych testov 😖 No uvidime zajtra o 11.00 si mam zavolat o vysledky, tak to uz bude istota...
@monika541 tak ju už aj vyhod šup do koša s ňou, ja si preto ani nerobím je to tažké vydržat ale som si povedala az mi bude meškať 5 dni potom si urobím test inak nie lebo to sklamanie mi pride horšie ako ked mi pride mrcha I ked ja viem je to to isté ale neviem mam taky pocit ze ten vplyv ze robím tehu test a to vzrušenie čo tam prezivam na toalete no tak tak vzdy radšej počkám 🙂
a neboj moja ked pride sme tu a čitaš Tamarku doktorka jej povedala ze niekté ani po 2 tyzdnoch od meškania nemajú čiarky je to všelijaké a uz ste sa cez ovu snazili v tej vašej polohe 🙂
@inngrid vysledky budu zajtra o 11.00,ale ako som zuzu1104 pisala mam stale biele testy, teda vcera som mala, dnes som nerobila. Pocuj moja ale ked ti bude velmi zle, kludne si daj nejaky liecik, ako som tu uz raz spominala, ak si aj tehu, tak fazulka pokial sa neuhniezdi a nevytvori si placentu tak je vyzivovana nezavisle od teba, preto si daj nieco kludne ak by bolo velmi zle.
@meranti POčuj moja nemaj stresy - moja kamaratka nemala za celé tehotenstvo ziadne príznaky ani bolesti prsníkov!!!! rodila pred mesiacom nič ani tehotenské chutky ani bolesti len jej narasatli prsia a brucho 🙂 asi tak ti to vysvetlím a negoogli ja to poznam ked mi dali diagnozu moju tak som googlila az mi to mm zakazal a dobre urobil bola by som zblaznila net je svina a u kazdého sa to správa inak nesmieš to tak brat 🙂
@monika541 no vies co, to by som asi neverila, lebo sa mi to nezda ze take stastie by som mala a presne ako ty si nechcem robit zbytocne nadeje, berieme to s rozumom, ale clovek vnutri aj tak stale veri pokial nepadne to rozhodujuce nie. Uvidime co nam najblizsie dni prinesu, budeme dve na cakanie 😉

@inngrid asi nie ja... ale sa.mi zdazdá že ryby v čistej vode a medvede v sne hovoria o prírastku v rodine... skús snár na nete kuk