Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541
@danielka20101989dadus baby, to s tým rádiom som ja zažila v banke....banka neplatí zákonné poplatky za rádio a televíziu, čiže nemá právo počúvať rádio. A keď prišli ľudia na pobočku, tak by to mohli nahlásiť a prišla by pokuta. Katastrofa!!!! Všetko postavené na hlavu!
Ale že keď bolo úplné ticho a počuli sa klienti medzi sebou, tak to už bolo OK. Chvalabohu už som dlhšie mimo bankovníctva a na toto už len spomínam.
Aj Keď už som nedávno zažila aj také, že nepočúvať rádio, lebo sa šetrí a to je zbytočné plytvanie elektrickou energiou 🙂)))
@monika541 ako vtipné to bolo akoze namiesto schodov šmyklavky anik by sa páčilo čo 🙂 ale na druhej strane sa mi išlo hore na prd a s nakupom som hned stress ze ako pôjdem neboj nič vzdy musí byt aj to minus 🙂
@tamarka9 aj ja by som zúfala he neboj nič 🙂 ja zase rano som ako skapacina kym sa roozhybem potom den dobre a večer ma lame včera som uz o 8 či 9 spala 🙂
@meranti za maličko aj nabudúce cmux 🙂
@senselinka počuj moja nejde mi to otvoriť asi preto ze to máš len pre kamarátky a ja na tú webku nechodím nevadí tiez si mala pokrels? ja som myslela ze to mam z tej choroby I kedp o pravde ti poviem s mojou porúchanou imunitou je to mozné ze by telo takto reagovala lebo ja mam uz imunitu trošku poničenú kedze bojuje proti mojim zdravým bunka preto to autoimunitné ochorenie velmi citlivo vnímam zmeny tak ze by?
ja som ani nevedela ze poklase teploty môze byt uhniezdovanie ale som uplne slabá ani nemam teplotu alebo tak len slabé telo mam velmi ale na druhej strane som tak 4-5 DPO sa mi to zdá skoro ze by to takto malo prebiehať ale keby si pravdu mala bol by to zázrak od boha 🙂
@zuzu1104
@senselinka pošlem fotečku nejakú _🙂
@lina129 to si vyplnujem na tej stranke
http://www.fertilityfriend.com/
ak si chceš merat BT je to najlepšia stranka zuzinka mi ju tu poradila rychlo som sa zorietnovala a značím si 🙂
@senselinka stale si čítam tú tvoju správu ze by to mohlo byť ono júúúj keby si chcela mať pravdu
@inngrid posielam ti riadny pluvanec, aby bolo 😀 😀 😀
@inngrid juuuj mojaaa, tak to mi je luto, daj sa rychlo dokopy 🙂 daj zazvorovy caj, ak lubis, je to liek po viacerych strankach a je dobry aj na slezinu, ktora je tiez zodpovedna za otehotnenie... Ja mam tiez problemy s imunitou, pijem immunor a uzivam kadejake lieciky, ale snazim obmedzovat teraz 😉
@inngrid skús teraz
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/senselinka/g...
Aj keď ja som mala pokles menší, ale proste tam bol. A ovulka nebola podľa vyznačenej teploty, ako mi ju ukázal graf, ale až 26.9., takže mne ten pokles tiež vychádza na 4-5- deň.
@lina129 a ktorú tabulku mysliš? 🙂
@senselinka dakujem 🙂
@lina129 jasné pýtaj sa určite pozri aj ja som najprv na papier ale toto sa mi zdá uplne super 🙂
@senselinka ano vidím krásny graf máš hlavne ten koniec je nádherny no uvidíme moja uvidíme 🙂
@zuzu1104
@zuzik_24
@senselinka
@danielka20101989dadus
@monika541
mate odo mna dnešné prekvapenie 🙂 v mojom fotoblogu
@inngrid práveže zázvor je jedna z mála vecí, čo tehotné môžu... aj keď len slabší odvar, veľmi to zmierňuje nevoľnosti, aj špeciálne lízatká proti grckaniu sa robia s pridaním zázvoru 😉
@zuzik_24 noo,veď aj podľa mna je to blbost,newiem ale nejaký nový paragraf mi zabil,ešte som to ani nepozerala,vraj si mam počúvať cez jedno slúchadlo,,nepozerala som,mam veľa roboty,,ale pozriem si čo mi to tu potil,robím firmu Breva,obchoduje sa zo zlatom. A kašlem naňho,aj tak sem dôjde raz za týždeň, 😀 je mi to jedno,nebudem v kancelárii ako nemá ryba cely deň 😝.
@voskovka tvé prani je mím rozkazem 🙂
@senselinka ano tak to je super je protizápalový som nevedela som stale bola v tom, ze nemôzu vdaka za radu 🙂
@zuzu1104 🙂
Idem ja variť aj keď mi je na prd, ale Samulo musí niečo jesť, tak sa tu zatiaľ majte dievčence moje a Inuš, vyzeráš výborne 🙂
@danielka20101989dadus no presne, aspon budem vediet lebo toto meskanie a cakanie je veru na rozum, keby som aspon mala na testiku nieco, ale nic, aj ked sestricka mi povedala dnes ze to vobec este nemusi byt, tak teraz len cakat 🙂
@inngrid veru, fešanda, a aká nevestička to bola 😵
@danielka20101989dadus ty si také slniečko 😎 . Viem, mám šťastie že máme anik, ale tá túžba je veľmi silná, to si nemusíme vysvetľovať. Nevzdávam sa, len o anim 1.5 roka, teraz 14 mes.....
@monika541 ozaj, Mon, ako ráno spermogranko?
@senselinka ďakujem moja to aby ste si vedeli predstaviť ja potom tie fotky vymazem nemam rada svoje fotky moc na nete 🙂 som opatrná
@monika541 Noo,to sú slová do bitky 😀 Aj ty si skvelá,vlastne vsetky ste tu jednicky 😀
@inngrid Inus,jaka fešanda,no a ako sa okunala s fotkami,ďakujeme,že si sa nám ukázala,cmuk 😉 Ja sa bojím výšok,takže klobúk dole,že si šla na lanovku 🙂 ja by som asi radšej peši šlapala do kopca 😀
@tamarka9 neboj,bude nejak,a možno bude prekvapko 😵

@inngrid super tabulka ingrid... da sa to nejako stiahnut odtialto??? alebo odkial ju mas?? 🙂