Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid tak to som rada, že Ti je lepšie, s liekmi to nechám na Teba, Ty vieš čo môžeš, ja som si ten jeden paralen vtedy musela dať, ma boleli ešte aj mihalnice 😀
ja doma, v posteli už nie, ale v obyvke na sedačke pod dekou, krb som si rozkúrila, nech tu mám teplúčko 🙂
Ti tíško závidím tie nákupy, keďže ja som PN, tak sa nemôžem z domu pohnúť... a ešte k tomu aj pracujem ako divá, som zvedavá, či si v robote niekto spomenie na to, že som robila aj počas PN (myslím na výplatu)... he he he, že aký vtip 😠
dobrý už deň všetkým 🙂 kým som sa dočítala až sem, tak už ani ráno nie je 🙂
ja som dnes 14DC, na ovulku sa vôbec necítim ☹ prvý krát asi...zatiaľ žiadne pichanie, ani bolesť ničoho, strašne som teda zvedavá, že čo bude, prvý mesiac pijem inofolic 2x denne, špinenie už prestalo, ale neviem, či sa mi aj zmení cyklus alebo nie, asi mi nezostáva nič iné, iba čakať a uvidíme čo bude a čo nie...
ale čo je úspech: konečne sme sa už aj posnažili 🙂)) drahý už toľko nepracuje a nie je taký K.O., keď príde domov, resp. ráno sa budí plný energie 😀
dnes som mrkla na hodinky a po som veľmi nenápadne zahlásila, že ešte si chcem aspoň pol hodku podriemať 😀 ... všetko hlavne nenápadne, lebo on ma hneď zruší nech nevymýšľam🙂
@danielka20101989dadus no to nič aj ja sa bojim a to ma mm dostal uz aj na lomničak ale smrt v očiach mam aj odtial fotku ale tu radšej nedám lebo tu mam vies akú desnú ze fakt starch 🙂
@neila No, na Slovensku je to tak,všetko naopak 😀 aj tak radio počúvam,hehe 😉
@inngrid zatiaľ nie...snažíme sa iba druhý mesiac, do konca roka by som chcela takto "normálne" a keď nič, tak niečo budem musieť začať riešiť...ale chodíme ráno dosť skoro do práce, tak meranie si veľmi nedokážem predstaviť o 5 ráno som rada, že som rada....čiže jedine ovu testy, ale na tie som si tu prečítala už všeličo, tak ja ti neviem..
@inngrid 😀 😀 😀
@senselinka včera do čaju a nezistil, ráno granko vypité do dna🙂. Len stále som bez ms a test nič. Mešká a bez dôvodu:(. Inak mne tie tbl voňajú ako trávička sušená😀.
@danielka20101989dadus keby len naopak 😀
@danielka20101989dadus tak to je teda fakt riadny PAKO, nech si trhne, všetkými troma 😀
takže zlato, hmmmm, že máme my zlatú Danielku 😉 😅
@zuzu1104 mnam to by som si dala oboje, zboznujem granadir a polievocku sosovicovu velmi. Len ja ju robievam iba na sladko teda s klobaskou a udenym, lebo moj mm nechce kysle mliekove polievky, ale ja velmi zboznujem. Och posli aspon obrazok nech sa pokocham. Inak nevies ako sa robi kapustnica taka tiez s udenym a klobaskou, lebo uz googlim na nete a neviem najst nieco normalne 🙂

@monika541 dobré ránko, chorôbky lepšie a Ty ešte nezúfaj, aj tehu žienkam môže test vyjsť negatívny zo začiatku, takže ešte trpezlivosť a hlavu hore 🙂