icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
7. nov 2013

@monika541 dobré ránko, chorôbky lepšie a Ty ešte nezúfaj, aj tehu žienkam môže test vyjsť negatívny zo začiatku, takže ešte trpezlivosť a hlavu hore 🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid tak to som rada, že Ti je lepšie, s liekmi to nechám na Teba, Ty vieš čo môžeš, ja som si ten jeden paralen vtedy musela dať, ma boleli ešte aj mihalnice 😀
ja doma, v posteli už nie, ale v obyvke na sedačke pod dekou, krb som si rozkúrila, nech tu mám teplúčko 🙂
Ti tíško závidím tie nákupy, keďže ja som PN, tak sa nemôžem z domu pohnúť... a ešte k tomu aj pracujem ako divá, som zvedavá, či si v robote niekto spomenie na to, že som robila aj počas PN (myslím na výplatu)... he he he, že aký vtip 😠

neila
7. nov 2013

dobrý už deň všetkým 🙂 kým som sa dočítala až sem, tak už ani ráno nie je 🙂
ja som dnes 14DC, na ovulku sa vôbec necítim ☹ prvý krát asi...zatiaľ žiadne pichanie, ani bolesť ničoho, strašne som teda zvedavá, že čo bude, prvý mesiac pijem inofolic 2x denne, špinenie už prestalo, ale neviem, či sa mi aj zmení cyklus alebo nie, asi mi nezostáva nič iné, iba čakať a uvidíme čo bude a čo nie...
ale čo je úspech: konečne sme sa už aj posnažili 🙂)) drahý už toľko nepracuje a nie je taký K.O., keď príde domov, resp. ráno sa budí plný energie 😀
dnes som mrkla na hodinky a po som veľmi nenápadne zahlásila, že ešte si chcem aspoň pol hodku podriemať 😀 ... všetko hlavne nenápadne, lebo on ma hneď zruší nech nevymýšľam🙂

inngrid
7. nov 2013

@danielka20101989dadus no to nič aj ja sa bojim a to ma mm dostal uz aj na lomničak ale smrt v očiach mam aj odtial fotku ale tu radšej nedám lebo tu mam vies akú desnú ze fakt starch 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 ty máš krb v obyvačke počkat počkat aj ja chcem!!!! 🙂
ale planujeme take tie na bio palivo čo uz ked sme v paneláku ale chcem chceme 🙂

inngrid
7. nov 2013

@neila aj meriaš alebo obcikávaš ovu testy? 🙂

danielka20101989dadus
7. nov 2013

@neila No, na Slovensku je to tak,všetko naopak 😀 aj tak radio počúvam,hehe 😉

neila
7. nov 2013

@inngrid zatiaľ nie...snažíme sa iba druhý mesiac, do konca roka by som chcela takto "normálne" a keď nič, tak niečo budem musieť začať riešiť...ale chodíme ráno dosť skoro do práce, tak meranie si veľmi nedokážem predstaviť o 5 ráno som rada, že som rada....čiže jedine ovu testy, ale na tie som si tu prečítala už všeličo, tak ja ti neviem..

danielka20101989dadus
7. nov 2013

@inngrid 😀 😀 😀

monika541
7. nov 2013

@senselinka včera do čaju a nezistil, ráno granko vypité do dna🙂. Len stále som bez ms a test nič. Mešká a bez dôvodu:(. Inak mne tie tbl voňajú ako trávička sušená😀.

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid no ukáž sa nám Inuš 🙂

neila
7. nov 2013

@danielka20101989dadus keby len naopak 😀

zuzik_24
7. nov 2013

@zuzu1104 Juj Zuzanka, rýchlo papať C-čko, aby sa Ti nepohoršilo

monika541
7. nov 2013

@zuzik_24 ahoj, je to ale naprd, nevedieť, čo sa deje😝. Máš výhodu, kratší cyklus = kratšie čakanie.

zuzik_24
7. nov 2013

@monika541 fuj, to by som neurobila, olej len tak, ble 😝 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid dík moja, robím spomínaný granadír a šošovicovú polievočku a tlačím rožok, lebo mi je brutálne ťažko na žalúdku a jedine po rožkoch mi zle nie je.
A ty čo ideš kuchtiť?

inngrid
7. nov 2013

@neila jasné ak sa ti dddá takto tak hej ja som po vysadnení navyše do toho neistota a aj trošku čas ze ano takze ja som musela ale ak by som nemusela určite by som to nechala tak ako ty 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 vies čo idem urobit iba taku lahku poleivku ze mrkva a mrvečnika taka falošná vyvarová 🙂
a zemiaky s encianom s brusnicami 🙂 ostali mi brusnice a @monika541 mi poradila k tomu encian tak dnes mame tak 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 btw milujem šošovicovú 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@zuzik_24 Papám moja papám, resp. pijem 🙂, snažím sa, aby bolo bábätko v poriadku🙂
Tebe je už lepšie? Dúfam, že áno, ATB by už mali zabrať.

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 kúpkúpila som si celozrnné tycityčinky plnené zázvorom. Mám ti poslať foto?? mMožno
By ti pomohli trochen... dnes nevaríme mam od včera

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid ďakujeme 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid hmmmm tak to bude teda obed, mňam 🙂
Ja tiež milujem šošovicovú, ale len svoju, teda takto ja vôbec polievky nejedávam, len svoju šošovicovú, paradajkovú, hrachovú a kapustnicu. 🙂 Milujem keď sú husté, nemám moc rada riedke polievky.

monika541
7. nov 2013

@inngrid musíš tak ďaleko bývať? Aspoň vôňu encianu pošli🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@danielka20101989dadus tak to je teda fakt riadny PAKO, nech si trhne, všetkými troma 😀
takže zlato, hmmmm, že máme my zlatú Danielku 😉 😅

monika541
7. nov 2013

@zuzik_24 ale vyčistí papuľku od votrelcov😝

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 aj ja milujem husté ale môj mm riedke 🙂 tak robím na striedačku aby sme si kazdy prišli na svoje 🙂

@monika541 si ma inšpirovala 🙂

zuzik_24
7. nov 2013

@inngrid a ako nám potom budeš ukazovať tehu bruškaté fotky, há??? nechaj si aspoň jednu fotečku 🙂

tamarka9
7. nov 2013

@zuzu1104 mnam to by som si dala oboje, zboznujem granadir a polievocku sosovicovu velmi. Len ja ju robievam iba na sladko teda s klobaskou a udenym, lebo moj mm nechce kysle mliekove polievky, ale ja velmi zboznujem. Och posli aspon obrazok nech sa pokocham. Inak nevies ako sa robi kapustnica taka tiez s udenym a klobaskou, lebo uz googlim na nete a neviem najst nieco normalne 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@monika541 dík moja, môžeš a kde to asi zoženiem?