Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
niektoré som pridala, ak by ste tam byť nechceli, myslím, že by to šlo zmazať...ostatné mi radšej napíšte a pridám Vás
@zuzik_24 noo,to poznám Zuzi,ja by som sa tiež presťahovala najradšej niekedy,ale iba ak do obývačky,ale nemôžem,my nech sa hneváme ako chceme spime spolu,totiž my zaspavame v objatí 😉 a fakt jeden bez druhého nezaspime...Ale je to skôr zlé ako dobré,lebo musíme ísť spať naraz obaja,a ja niekedy nervacim keď chcem telku ešte pozerať a tento môj spolubyvajuci mi zo spálne kričí"Maaaami,pod už spať " no nezabi Ho 😀 😀 😀 Aj my máme dom a v ňom krb,ak nezabudnem(a to isto zabudnem 😀 ) tak vám ho odfotim 😀
@nkem no natoto mám aj ja riadne nervy a Evita je zakomplexovana krava,opustil ju muž,a tak trepe tou papulkou kade tade.Neznášam tieto články,nechápem ako môžu byť niektorí ľudia takí hnusni,keď sa vysmievajú zo snažíliek 😠 😠 každému kto takto hnusne "ohovara" by som priala aby na vlastnej koži pocítili aké to je keď to nejde .Potom by sa možno spamätali.Síce takíto ľudia sa neuvedomujú .Kaslat na nich,nech si vravia čo chcú,hlavne,že MY čo sme tu sa chápeme a podporujeme,ja keby nemala vás dievčatá moje krásne,eej,veru newiem newiem čo by bolo somnou...Ste moje kamošky 😉
@zuzu1104 Och,dalo by sa aj,len zas ma dobehnu nedorobene veci...A tato skupina je ozaj super.Zuzi,v podstate ja som tu tiez od zaciatku,len stiham vacsinou len citat...ani z tohto telefonu mi nejdu zdielat fotky,tak moje usilie pochvalit sa s beznymi vecami kolkokrat zlyha 😅 Ale ste uzasne babule!
@inngrid asi mas pravdu.ked by som bola doma zas by mi vrtalo hlavou,ze nic nerobim.Ale dnes mam fest krizu 😵 Ale som rada,ze to mavaju aj ini
@inngrid tak jednu fotečku pre nás urobíš, potom ju môžeš dať preč, ok? 😉
V dome nie je čo upratovať, je to tam v stave ako som to kúpila, občas tam povysávame, ale tak to je všetko, sú tam postele, ak by sme mali veľkú návštevu, tak sa tam dá prespať, ale prerábku som zatiaľ nerobila, nezostali korunky, ale tak strechu sme vymenili a ostatné postupne 🙂
@neila aj ja hlásim 😀 a to ako funguje ?Ja som totiž strašne technický negramotna 😀
Baby po názvom modrý koník máte lištu s ďalšími ponukami a kliknite tam na súkromné diskusie a keď ste pridané v diskusii, tak sa vám zobrazí naša súkromka
@inngrid hej, trochu nechutenstva by mi nezaškodilo 😝
Lebo ja som teraz taká žravá, že až... a to baculky by mali pribrať max. 10 kíl 😨

@zuzu1104 Zuzi, ďakujem....a ostatné sa hláste... 🙂