icon

Snažíme sa o drobca a ms mi mešká 13 dní

mysicka27
13. okt 2019

Ahoj žienky,
nedostala som menzes 13 dní je tam šanca žeby som mohla byť tehotná?
Spravila som si aj test len netuším či ť nebolo ešte skoro 🙂
Za každú odpoveď vopred ďakujem 🙂

siss98
13. okt 2019

Šanca tu je.. A ako dopadol test? Ak chceš mať ale najväčšiu istotu choď k doktorovi už by malo vidieť aj na sone či si alebo nie ale z krvi to budeš mať na 100% 🙂

miadi
13. okt 2019

13 dni meskania by si mala mat pozitivny test . Ja som mala hrube kolajnice den pred meškanim

ankare
14. okt 2019

No a ako Ti vyšiel test? 😊

veronnica080
14. okt 2019

@mysicka27 ak ti 13 dní mešká, už by si to na teste vedela, skús testy aj dva, tri v priebehu dvoch alebo troch dní, ak budú negat. navštív lekára...

nada847
14. okt 2019

@mysicka27 je sanca, ale test by ti to ukazal, aj my uz pracujeme na babatku, ale nehrotime to, ked to pride tak to pride, ale uz som si dala vybrat IUD

zuzkamp
14. okt 2019

@mysicka27 mne test vyšiel pozitívny už po 2 dňoch meškania... lekár ma objednal až o 6 týždňov...

mysicka27
autor
14. okt 2019

Testy som mala negatívne 😔

miadi
15. okt 2019

@mysicka27 mne raz meskali 2t a nebola som teho nejaky hormonalny vykyv inak vzdy ako hodinky a raz mi dokonca vynechal jeden cyklus.. a Potom zas vse ok hlavne ked sa clovek snazi sa deju vselijake veci ktore sa normalne nezvyknu. Neboj vyde to inokedy.

kurciatenko1
15. okt 2019

@mysicka27 ja som mala negativne testy takmer do 8 tyzdna. Moze to byt sice aj iny dovod, ze Vam meskaju, ale ani negativne testy nemusia znamenat, ze sa nezadarilo. Skuste neskor