icon

Snažíme sa vyše roka

148terka148
1. dec 2018

Ahojte,
Chcem spytat ako ste to prijali alebo znasali ten cas ked sa vam nedarilo vyse roka otehotniet? Skusame vsetko mozne. A uz som bola na roznych vysetreniach a zakazdym mi vychadzaju len pozitovne. A jem aj kyselinu listovu. Robim si aj testy ovulacne. Bojim sa ci netlacim moc na pilu. Len ako mozno prestat mysliet?

ikonica
1. dec 2018

@148terka148 a mm bol na nejakom vysetreni?

148terka148
autor
1. dec 2018

@ikonica este nie. To mi nenapadlo.

ikonica
1. dec 2018

@148terka148 tak ho posli na spg... Kym ty pojdes na nejake laparky a hyfosy a podobne invazivne vysetrenia....

ikonica
1. dec 2018

@148terka148 este mozno vyskusaj merat teplotu, si sa ti to stretne s ovulacnymi testami....

148terka148
autor
1. dec 2018

@ikonica to tiez skusam

evittam
1. dec 2018

@148terka148 Ta to nenapadlo? Ty si podla vyšetreni v poriadku a nenapadlo vas ci nie je problém u neho? Ci teda s kym sa snazis o dieta....

kakali10
1. dec 2018

@148terka148 v prvom rade poslat priatela, manzela na vysetrenie. Ak bude v poriadku aj on tak zbytocne tolko netlacit na pilu. Ja som strasne chcela dieta pred dvomi rokmi, stale som na to myslela pri kazdom sexe , skratka nonstop , aj priatel bol z toho nervozny a nepodarilo sa. Tento rok sme vobec dieta neplanovali, raz to dal do mna a bum tehotna. Podla mna to bolo tym ze sme tomu nechavali volny priebeh ale je pravda ze som v tom case uzivala zeleny jacmen. Skus aj ty , mozno dopomohlo aj to 🙂 pekne to precisti organy v tele , precitaj si..

mon8060
1. dec 2018

Ja som nemohla otehotnieť dva roky.zmenila som gynekológa a ten začal riešiť.mavala som dosť bolestivú ms čiže prvé čo ma poslal bola laparoskopia.otehotnela som po nej o 4m.ale potratila som.pocas laparoskopie mi kontrolovali aj tekutinou priechodnosť vajcovodov.jeden ok a druhý že až na tretí krát prepustil tu tekutinu.po potrate som otehotnela z jedného sexu o dva mesiace..boli sme obaja prechladnutí.teraz má malý rok a čakáme druhé..nevzdávaj sa ale ries.. určite manžel na vyšetrenie..držím palce

arcticcode
2. dec 2018

My sme proste len vela sexovali, ani sme nejak extra babetko nechceli. A takto pred rokom dajak nic a zrazu na stedry den ti otvorim najmensi darcek a tam pozitivny tehotensky. Danielko bude mat za chvilu 4 mesiace. 🙂

miminkaaa3
2. dec 2018

@148terka148 no my sme sa snazili s manzelom dva roky..uzivali rozne doplnky, pozerali plodne a podobne..muzovi zistili ze ma pomale spermie..uz sme chceli ist na iseminaciu volala som lekarovi na konzultaciu objednal ma az o mesiac a asi 3 mesiace som to neriesila vykaslala som sa nato neriesila som plodne kedy mam a potom som ako zazrakom otehotnela..treba tomu volny priebeh a podari sa

sevcikovaa
18. feb 2019

Potratila som pred 3rokmi v 20tt a od vtedy sme tlacili na pilu vitaminy ,2neuspesne ivf a teraz po novom roku sme povedali stop a zacali hladat novy dom a bum na Valentina som zistila ze cakame krpceka ....psychika robi svoje....skus dovolenku nejake hobby a hlavne si uzivajte

148terka148
autor
18. feb 2019

Este stale necakame. Mne zistili kopu problemov a jem rozne druhy liekov aby som to preliecila a potom dufam,ze to vide.