Snažíte sa o dieťa po 30 - tke?
Ahojte mamicky .. buduce mamicky.. je to niekto po 30 kto sa snazi o dietatko.. je jedno ci prvy, druhe, tretie, alebo stvrte ..
aj my sa snazime a nic
Ahojte. Aj my sa snažime o tretie, ale nejak to nejde. každa ďalšia MS sklamanie.
A mam 33.r. dúfam, že sa nám to podarí.
Ahojte, ja mam 34 a zacali sme sa snazit druhy mesiac o prvé babetko. Verim, že sa coskoro zadari. Drzime si palce 😉
ahoj, ja mám 36 a mám 2-mesacnu dcérku 🙂)
ja mám 32 a mám doma 6 mesačnú princeznú a tak o 5 rokov by som chcela ešte jedno bábätko 🙂
Ja mam oboch po 30 -ke, no a este jedno by sme chceli. Zacneme sa snazit az tak za dva mesiace, tento tyzden som po kyrete ☹
dcera sa mi narodila, ked som mala presne 30 a syn, ked som mala 35 🙂
Dada, Evelynm, ako Vás citam, nic nie je stratene. Ono ja som ani nebola pripravena, teraz je pre mna ten najsprávnejší čas. Tak verim, že sa podari. Drzim vsetkym paste
Ahojky...mám 33 a tiež snažíme o druhé nimi...prvé som mala v 22 🙂 snažíme od januára a zatiaľ nič...dúfam že sš predsa len zaradí...ns necakam štvrtok.
ahoj ja mam tiez po 30tke heh a snazime sa o 4te babatko.. uvidime..
cem sa opytat. ako zacat.. minuly mesiac 2 dni ms.pred ms som mala vysoke teploty dlhu dobu. pred prichodom ms dva dni pred ms mi klesla teplota a prisla ms ale bola len 2 dnova..potom 2 dni nic a potom len trosku na vlozke a zase spinenie..dnes mi mala skoncit..ale len spinim kedze som mala len 2 dni ms.. moja dnesna teplota je 36,7..vraj klasika.. poradite??? dakujem za odpovede
Ahojte baby,chcela by som sa poradit. Dnes som 23DC a test je negativny. Pred dvomi dnami ma bolel vajecnik a od vcera mam zaludok ako na vode a ide mi vsetko hore. Myslite si,ze by bola sanca byt tehulka??emoticon). Dakujem za radu,strasne by sme chceli babo.
Ahoj Peti, prepac, vobec som nevedela, ze si pisala. Zatial snazilkujeme 🙂 boli nejake choroby, brala som ATB tak som to nechcela silit. A hlavne, zacala som tento cyklus s ovu testami, a este dobre, lebo mam ovu tak tesne po menst, kedy by som to necakala. Drzim paste aj Tebe a dakujem 😉
@petinka83 Ahoj Peti, prepac, vobec som nevedela, ze si pisala. Zatial snazilkujeme 🙂 boli nejake choroby, brala som ATB tak som to nechcela silit. A hlavne, zacala som tento cyklus s ovu testami, a este dobre, lebo mam ovu tak tesne po menst, kedy by som to necakala. Drzim paste aj Tebe a dakujem 😉
Ahojte baby, ja budem mat 30 v lete, tiež už túžim po bábätku, začali sme sa teraz pokúšať, ale zistili mi, že mám cystu na vaječníku a budem musieť ísť na operáciu ☹ tak snáď všetko dobre dopadne a budem aj ja tehotko okolo 30-tky 😉 Držím nám všetkým palce !

ahoj, ja mám čerstvých 30 a chceli by sme druhé.........syn má 20 mesiacov..........prvý mesiac navyšiel.....