Som prekvapená, že sa mi nedarí otehotnieť
Ahojte ja viem ze niesom jedina ale prve dieta sme urobili nevedeli sme ako. A teraz druhe meriam si teplotu krasne mi ukaze kedy prebehla ovulacia mam to prestudovane ale pasuje to na 100percent aj ked ich nemam pravidelne . A tento mesiac sme mali styk tri dni po sebe a na 4ty den mi ukazalo ovulaciu cize den pred nou sme mali nechraneny styk. A tehotenstvo nikde. Som taka prekvapena z toho ze ziadne problem nemame spermie vajicko vsetko bolo na spravnom mieste
Žeby ste boli starší a tvoje telo po pôrode? Prešlo si veľkou zmenou.
@hsjdudhdbd nie vzdy ked sa trafite do ovulacie budes tehotna 🙂 Pravdepodobnost je (ak dobre pamatam?) nejakych 25% ked mas pod 30 rokov a ste obaja zdravi.
Aj preto sa povazuje za normalne snazit sa cca rok, a stale to je v ramci normy (lebo raz sa netrafite, raz neovulujes, raz nie je dobre vajco, raz sa neoplodni,...).
@hsjdudhdbd my sme prvého syna urobili na prvý raz a druhu dcéru sme robili 4 roky
Mali sme styk každý deň,obden,folikulometrie,vyšetrenia spermiogram všetko ok
Čiže prvé dieťa na prvý raz druhé po štyroch rokoch aktívneho snaženia
Veru, to sú veci medzi nebom a zemou... Nám prvé dieťa trvalo 3 roky. Druhé sa zadarilo v druhý cyklus. Potom som bola tehotná ešte raz a to ani neviem ako, to bolo naozaj nečakané. No a teraz tomu nechávam voľný priebeh. Povedali sme si, že ak máme mať tretie, tak príde a keď sa do roku nepodarí, tak potom už nič. Rok sme si stanovili kvôli veku.
@hsjdudhdbd vajíčko žije max 24 hodin nemusi byť kvalitné, spermia nemusí byť dobrá to je alchýmia

Možno treba spraviť kontrolný spermiogram 😉