icon

Som prekvapená, že sa mi nedarí otehotnieť

hsjdudhdbd
29. jún 2024

Ahojte ja viem ze niesom jedina ale prve dieta sme urobili nevedeli sme ako. A teraz druhe meriam si teplotu krasne mi ukaze kedy prebehla ovulacia mam to prestudovane ale pasuje to na 100percent aj ked ich nemam pravidelne . A tento mesiac sme mali styk tri dni po sebe a na 4ty den mi ukazalo ovulaciu cize den pred nou sme mali nechraneny styk. A tehotenstvo nikde. Som taka prekvapena z toho ze ziadne problem nemame spermie vajicko vsetko bolo na spravnom mieste

lenuliatkotn
29. jún 2024

Možno treba spraviť kontrolný spermiogram 😉

medda_beda
29. jún 2024

Žeby ste boli starší a tvoje telo po pôrode? Prešlo si veľkou zmenou.

veselo_neveselo
29. jún 2024

@hsjdudhdbd nie vzdy ked sa trafite do ovulacie budes tehotna 🙂 Pravdepodobnost je (ak dobre pamatam?) nejakych 25% ked mas pod 30 rokov a ste obaja zdravi.

Aj preto sa povazuje za normalne snazit sa cca rok, a stale to je v ramci normy (lebo raz sa netrafite, raz neovulujes, raz nie je dobre vajco, raz sa neoplodni,...).

radanna11
29. jún 2024

@hsjdudhdbd my sme prvého syna urobili na prvý raz a druhu dcéru sme robili 4 roky
Mali sme styk každý deň,obden,folikulometrie,vyšetrenia spermiogram všetko ok
Čiže prvé dieťa na prvý raz druhé po štyroch rokoch aktívneho snaženia

ysseba
29. jún 2024

Veru, to sú veci medzi nebom a zemou... Nám prvé dieťa trvalo 3 roky. Druhé sa zadarilo v druhý cyklus. Potom som bola tehotná ešte raz a to ani neviem ako, to bolo naozaj nečakané. No a teraz tomu nechávam voľný priebeh. Povedali sme si, že ak máme mať tretie, tak príde a keď sa do roku nepodarí, tak potom už nič. Rok sme si stanovili kvôli veku.

luccija
29. jún 2024

@hsjdudhdbd vajíčko žije max 24 hodin nemusi byť kvalitné, spermia nemusí byť dobrá to je alchýmia