Spermiogram - pomoc manželovi
Ahojte babenky.Urcite to tu uz bolo ale predsa...Manzel je objednany na spermiogram.So sestrickou sme sa dohodli,ze to uz donesieme tam(vzorku).Viem,ze manzel bude pod tlakom...tak by som sa chcela dozvediet,ze ci mu mozem nejako pomoct aby tu vzorku zo seba dostal 🙂 Lebo neviem,ze ci by neboli nejako znehodnete vzorky.Pohlavny styk je asi vyluceni,vsak?Nejake tipy na urychlenie? 🙂
Aj som si myslela,ze to ostane na nom 🙂
@stary_ujco Nerobim z toho kovbojku.Ked sa ti moj prispevok nepaci tak si nemusel nan reagovat.Len na margo...
Myslim si ze si to iba ty myslis. Kazdy muz masturbuje aj ked ma stalu partnerku. Takze teraz jediny rozdiel bude to,ze jeho vytazok poputuje do nadobky. Zvladli to mnohi sami,zvladne to aj tvoj 🙂
Mozes ist s nim potom k urologovi odniest to a cakat na vysledky ako psychicka podpora,ja som bola...ale pri ,,odbere " som nebola. Myslim ze by sa skor citil blbo v mojej pritomnosti. 🙂
Inak u nas to bolo jednoduche...lebo ja som rano musela ist do prace,takze manzelik to musel vybavit sam a po ceste ma vyzdvihol a sli sme spolu k lekarovi. 🙂
Tak uvidime.
@perlycka drzim palce hlavne nech su vysledky v poriadku 🙂
caute ake su pravidla ak to chcete doma?? a nie v ambulancii...aj moj chlap ma ist ale tak tvrdi ze nevie ci sa nieco podari v ambulancii.. :D
tak aky je postup a co treba dodrzat aby to bolo v pohodli domova :D
@nikusik0107 normalne sam rukou do sterilnej nadobky,kupis v lekarni, treba doniest co najskpr k lekarovi, najneskor do hodiny, po ceste to ma byt v teple...najlepsie pod bundou...k lekarovi sa dopredu objednajte aby vedel ze dojdete a mal na vas cas
@nikusik0107 Mna sa hned sestricka opytala,ze ci to chceme u nich alebo doma.Pre nas lepsie doma 🙂
@bobulazelena Ako si mam pytat v lekarni tu nadobku?Ze na aky odber?
@perlycka no ja som pytala ze nejaku sterilnu nadobku ze manzel ma ist na vysetrenie spermiogramu, mali len nadobku na moc a nadobku na stolicu...tak som zobrala tu na stolicu 😀 ta na moc bola dost uzka, do toho by sa asi netrafil...😀
a co myslite je lepsie navstivit urogloga albeo len nejaku klinku hm_
Tak nas spermiogram je v poriadku.Na 80%...Cumeli sme s muzom na seba 🙂 Necakali sme take poz.vysledky.Skor sme boli pripraveny na to,ze tam bude nejaky problem.

Styk vylúčený, ústa vylúčené. Môžeš mu pomôcť rukou. A nerob z toho kovbojku, žiadny chudáčik muž. Ranná akcia doma v posteli ešte žiadneho chlapa nezabila.