icon

Spermiogram - vyčítanie výsledku

30. jan 2022

Ahojte baby prosim nájde sa tu niekto kto sa tomu rozumie? Ja som totiž nebola s partnerom vnútri u doktora a rada by som vedela čo znamenajú tie všetky cudzie názvy. Som z toho jeleň. Ďakujem Vám.

Spermiogram - vyčítanie výsledku
emalka
30. jan 2022

Normozoospermia - ejakulat ma normalne parametre
Hyperspermia - vacsi objem ejakulatu, 5 ml je priemer, mate viac ako 8ml. Nieje to problem, skor dobra vec ale moze to byt tymi 4 dnami abstinencie.
Progresivny pohyb - dostatocne mnozstvo sa ich hybe normalne vopred
Morfologia - pise ze v norme, cize dostatocne percento ich ma normalne tvarovane hlavicky a biciky

Potom tam pise nieco o atrofii semennika ale tieto ich skratky netusim co znamenaju. Atrofia je ze sa mu zda ze jeden zo semennikov je mensi ako by mal byt. K tomuto musel muzol dostat viac info ze co a ci to vôbec nieco pre neho znamena 🤷‍♀️

zuzik307
30. jan 2022

doplnim @emalka stav po odstraneni semennika vlavo pre atrofiu...inac su vysledky v poriadku

autor
30. jan 2022

@emalka
@zuzik307 ďakujem baby veľmi ste mi pomohli ❤️ áno keď bol malý museli mu jeden odobrať ale skôr to bolo tak že ho mal nevyvinuty akoby vnútri zrastený nedostal sa von akoby tak mu ho odstránili ale povedal že to nie je vôbec žiadny problém ďakujem baby☺️