icon

Špinenie 2x za cyklus - čo to môže znamenať?

3. apr 2020

Ahojte baby,
O bábätko sa snažíme už takmer 2 roky. Tento mesiac som si povedala, že všetko púšťam z hlavy a nebudem riešiť ovuláciu, teplotu, žiadne testy. Dnes ma ale niečo prekvapilo.
Cyklus mám pre nejaké dôvody dlhšie - na 25DC sa mi po wc objavil plodný hlien s krvavou vlásočnicou (myslela som, že sa jedná o ovu), no dnes 32DC sa mi to stalo opäť. Plodný hlien sa mi objavoval veľmi veľmi dlhé obdobie (cca 2 týždne) - nechápem.
Čo myslite? Čo môže to opakované špinenie znamenať?

ina1993
3. apr 2020

Moze to byt polyp

autor
3. apr 2020

@ina1993 neviem, som v starostlivosti u viacerých Dr. pre problémy s otehotnením tak niektorí by si to naozaj z nich všimol - navyše som po laparo

marticka85po
4. apr 2020

Ja to tak mavam celý život, špinenenie počas cyklu niekoľkokrat,je to hormonalna nerovnovaha

autor
4. apr 2020

@marticka85po hormóny mám úplne v poriadku - opäť som bola 2 cykly za sebou na hormonalnom profile 3x za cyklus: na začiatku, v strede, na konci cyklu. Hladiny boli vo všetkých fázach cyklu v poriadku.

marticka85po
4. apr 2020

Hormony mozes mat v poriadku ale zenske telo sa meni cyklus od cyklu.ludske telo nie je stroj.mohla si mat chvilkovu nerovnovahu.ak by bola dlhodoba, spinenie by len tak neprestalo ale pretrvavalo