icon

Špinenie počas luteálnej fázy

elje
10. aug 2013

Ahojte vsetky. Chcem sa spytat ci ma niekto podobny problem. Dnes som 10dpo a uz odvcera spinim. Nikdy predtym sa mi to nestalo, ze by som spinila takto skoro pred MS. Vzdy tak maximalne den-dva pred MS (nikdy nie uz 9dpo). Lutealku mavam pravidelne 13-15 dni. Ako ste riesili spinenie vy? Hormonalny profil mi bol robeny v juni 3x pocas cyklu a vysledky vsetky v norme. Tehotna takisto nebudem, lebo tento cyklus akosi nemam byt 'z coho' 😅 Pomohlo by nasadit duphaston hned po odsledovanej ovu? Mam doma este 3 balenia, ale uz ho neuzivam. Dakujem za rady

zuzinka1989
10. aug 2013

@elje a nebude to nejaka skorsia ms? 😀 ja som pred statnicami asi zo stresu dostala tusim na 22den 😀

elje
autor
10. aug 2013

@zuzinka1989 Neviem, mne sa take nieco este nestalo, prave naopak - mavam dlhe cykly. A bazalna teplota sa drzi stale hore, takze MS urcite nepride. A merala som si teplotu aj teraz a vyslo 37.4 co som tiez taku vysoku este nikdy nemala. Mozno len na mna nieco lezie 😅 Spoznat svoje telo je cela veda...

zuzinka1989
10. aug 2013

@elje no ja som mavala 28 plus minus jeden den, aj to vynimocne 😀 a potom som skoro odpadla ked som rano pred statnicami isla na wc 😀 ja by som pockala, co z toho bude, ci sa t nejak pusti viac, alebo to bude len dalej spinenie 🙂 ale nad tym duphastonom by som velmi neuvazovala....radsej pockat, ak by sa mi to stalo znova tak sa poradit s lekarom 🙂
no s tym spoznavanim to je pravda 😀 a este si aj myslis, ze poznas a aj tak ta niecim prekvapi 😀

alchemilkazltozelena
12. máj 2016

@elje nakoniec to bolo tehotenstvo :D

elje
autor
12. máj 2016

@alchemilkazltozelena To si sa ako k tomuto dostala? Niečo mi uniklo?? 😉

alchemilkazltozelena
13. máj 2016

@elje jóoo dala som si vyhladat spinenie pred ms a naslo mi aj tuto temu 😎 ms mam dostat v utorok a od vcera mam spinenie, to nie je dobre, stalo sa mi to uz viackrat ale ako poznam svojho gyn., keby som mu to povedala, nic by mi na to nepovedal...