Spomaľuje lubrikačný gél spermie?
Zdravim dievčatá potrebujem poradiť dočítala som sa na nete že lubrikačný gél zabraňuje otehotneniu ale potrebujem vedieť aky ? to musí byť napísané na krabičku že spomaľujú spermie ? Vraj ten Durex originals zabraňuje tiež.
Ak potrebujes lubrikačný a snažíte sa tak si kúp buď conceive gel na otehotnenie pomaja spermiam sa ľahšie pohybovať lebo klasické zabíjajú spermie alebo spomalia ich
Pozri na pilulka.sk tam som kupila ten gel
@martinaju kamarátka používa ten Durex originals klasický ,a vraj sa jej nedarilo otehotnieť že zabíja spermie preto to chcem vedieť či je to pravda lebo chceme používať s priateľom tiež , otehotnieť nechcem teraz nemôžem si dovoliť lebo učím sa za kaderníčku mám 19 som na maturite priateľ tiež pracuje. My s priateľom fungujeme na prerusovanej súloží už dlho samozrejme len v neplodnych dňoch vela žien tu písali že to zabíja nechcem sa na to spoľahnúť samozrejme ale chcem len vedieť že či je to pravda
Hovorí sa to o každom lubrikačnom (ktorý nie je určený na podporu počatia) ale ako ochranu by som to nebrala. Ono to neodporúčajú pri snahe o otehotnenie pretože to môže spomaliť alebo zabiť ale nie je to ochrana pred neželaným tehotenstvom.

No ak sa snažíš otehotnieť a nedarí sa nie je vhodný žiaden lubrikačný gél až na ten, ktorý je presne na podporu a dlhšiu životnosť spermii ale ten nekúpiš bežne v lekárni ani v drogérii.