Čo znamená stále pozitívny ovulačný test?
Ahojte, tento mesiac som mala biochemicke, dostala som menzes a po menzese mam stale slabe cierne krvacanie s miernou bolestou podbruska. Robila som si po menzese ovulacne testy, no testy mam uz 6ty den pozitivne, toto sa mi este nestalo. Mate niekto podobnu skusenost?
nemas foto tych pozit testov? tehotensje si si nerobila?
@babushkaem nemam ale ciarky boli rovnake alebo silnejsie ako testovacie, tehotensky som si uz nerobila, kedze som dostala normalny menzes
@anonym_autor hcg po biochemickom chvilu este ukazuje tehotenstvo. Mala som na jesen a aj po MS mi tehorensky test vysiel pozitivny, aj ked slaba druha ciarka, ale viditelna. Tehotna som nebola.
@anonym_autor hcg po biochemickom chvilu este ukazuje tehotenstvo. Mala som na jesen a aj po MS mi tehorensky test vysiel pozitivny, aj ked slaba druha ciarka, ale viditelna. Tehotna som nebola.
@molkapolka ani ma nenapadlo,ze by som bol tehotna, mam pozitivne ovulacne testy, ale kazdy den je pozitivny, odkedy mi skoncil menzes. Bezne mam pozitivny az okolo 13 dna cyklu. Skor som myslela, ci vobec tento cyklus budem mat ovulaciu, kedze mi to takto zvlastne ukazuje, asi mam len rozhadzane hormony z toho biochemickeho.
Posli foto tych testov

nemas foto tych pozit testov? tehotensje si si nerobila?