icon

Čo znamená stále pozitívny ovulačný test?

Včera o 19:33

Ahojte, tento mesiac som mala biochemicke, dostala som menzes a po menzese mam stale slabe cierne krvacanie s miernou bolestou podbruska. Robila som si po menzese ovulacne testy, no testy mam uz 6ty den pozitivne, toto sa mi este nestalo. Mate niekto podobnu skusenost?

babushkaem
Včera o 19:46

nemas foto tych pozit testov? tehotensje si si nerobila?

autor
Včera o 19:49
@babushkaem

nemas foto tych pozit testov? tehotensje si si nerobila?

@babushkaem nemam ale ciarky boli rovnake alebo silnejsie ako testovacie, tehotensky som si uz nerobila, kedze som dostala normalny menzes

molkapolka
Dnes o 07:54

@anonym_autor hcg po biochemickom chvilu este ukazuje tehotenstvo. Mala som na jesen a aj po MS mi tehorensky test vysiel pozitivny, aj ked slaba druha ciarka, ale viditelna. Tehotna som nebola.

autor
Dnes o 11:16
@molkapolka

@anonym_autor hcg po biochemickom chvilu este ukazuje tehotenstvo. Mala som na jesen a aj po MS mi tehorensky test vysiel pozitivny, aj ked slaba druha ciarka, ale viditelna. Tehotna som nebola.

@molkapolka ani ma nenapadlo,ze by som bol tehotna, mam pozitivne ovulacne testy, ale kazdy den je pozitivny, odkedy mi skoncil menzes. Bezne mam pozitivny az okolo 13 dna cyklu. Skor som myslela, ci vobec tento cyklus budem mat ovulaciu, kedze mi to takto zvlastne ukazuje, asi mam len rozhadzane hormony z toho biochemickeho.

anonym_184033
Dnes o 14:38

Posli foto tych testov

autor
Dnes o 16:04

@anonym_184033 zatial vzdy, ked som mala takyto test na druhy den bol uz slabsi a sedelo mi to aj s folikulometriou. Nikdy som ich nemala take silne po menzese hned, zacala som si ich tak skoro robit lebo som mala dost silne ovulacne bolesti, co bezne nemavam.