icon

Tehotenstvo po MA

28. mar 2022

Ahojte dievčatá.
Mam už dve dcéry. Tehotenstva na 1x, mala som 18 a 20 r.
Tretie tehotenstvo ako 31 r, na prvý krat ,žiaľ v 11TT MA v auguste.
Ms prišla ako hodinky a doteraz tak chodí. Kontrola plus preventívna na 1 .
Snažiť sme sa začali po 3 cykloch. A teda vyzerá,že aj tento 6 cyklus neúspešný.
Ako dlho vám trvalo po MA otehotniet?
Mali ste aj vy následne po takom zásahu problém?
Ďakujem

ninyart
28. mar 2022

Ja som na tom úplne rovnako, akurát mam iba 1 dieťa. V júni 2021 MA v 13tt s dvojičkami, cyklus krásne hned nabehol a 8 mesiacov sa snažíme a stále nič. Obe tehotenstva boli na prvý sup. Už prestávam dúfať a idem sa zbaviť všetkých detských veci a presmerovať myšlienky radšej inam 🤷‍♀️

autor
28. mar 2022

@ninyart och 😔
Véd toto,ze všetko je v poriadku a ono to nejde.
Ja už 3 cyklus hovorim,ze začnem merať bt ,alé zatiaľ to nechcem moc hrotit,aj keď teda má to ničí...

ninyart
28. mar 2022

Ja si sledujem len plodne dni a vitamíny, ale keď to nejde a po zdravotnej stránke je všetko v poriadku, tak sa treba psychicky zamerať na niečo ine a nehrotit to. Dôležité je, že už máme doma drobcov a ďalšie časom prídu. Držím palce 😊

autor
28. mar 2022

@ninyart kazdy kesuac si poviem...neriešim,nechám to tak...aké príde nejaký "príznakov už sledujem 😀
Máš pravdu...mame svoje poklady..❤

klaranes
28. mar 2022

Ja som mala MA v decembri. Môj doktor ma ale našťastie neposlal na kiretáž ale nechal aby ten potrat prebehol spontánne. Tým pádom som sa vyčistila sama. A povedal že ani s tehotenstvom čakať nemusíme. Cyklus sa mi super obnovil po 28 dňoch a už vlastne ten další mesiac som otehotnela. Teraz som 9tt. Tak verím že aj vám sa podarí čoskoro. Myslím na vás🙏

autor
28. mar 2022

@klaranes gratulujem❤ a prajem krásne,bezproblémové tehotenstvo ❤🙏

gertys
28. mar 2022

Som na tom rovnako 🙂 moj posledny MA bol teraz v januari. Dvojičky. Mesiac na to mi našiel doktor dosť veľku cystu a odvtedy sa nedari. Sme na tom rovnako. Nikdy som nemala problem otehotniet a zrazu to po poslednom ma nejde. Uplne viem ako sa citis. Sme v tom spolu ❤️

autor
28. mar 2022

@gertys ❤držím palce moc 🙏

gertys
29. mar 2022

Dakujem ❤️ Drzme si vzajomne. Ja som to tento mesiac skusala no do ms mam este 4 dni ale uz citim ze zas jic z toho :/

klaranes
29. mar 2022

Ďakujem❤️

autor
29. mar 2022

@gertys ja mam mat ms v piatok. Ale tiež qsi nič z toho...

gertys
29. mar 2022

Ja v sobotu. Tak si dame vediet 🙂 Ja dufam ze sa ti to podari 🙂

autor
29. mar 2022

@gertys tak spolucakatelky 😊 držme si teda palce 🙏❤

gertys
29. mar 2022

Ano, ano. Pockas na ms alebo si urobis test?

autor
29. mar 2022

@gertys no keďže mam covid a test žiadny tak musím čakať, ešte jedine,žeby nejaký dobrák mi ho kúpil 😅,ale teda som nedockava riadne a už by som testovala. Ono vcera asi 10dpo bol negatívny, preto moc nádej už nemám.....a ty?

gertys
30. mar 2022

Ja som skusila. Ciarka len jedna ale sibe mi z toho takze ja som si tam tu svoju imaginarnu videla. Ale naozaj tam ziadna nie je :(
MS až o 3 dni tak uvidime. Druhy si necham na den ms teda ak nepride

autor
30. mar 2022

@gertys ja som neskusala ,nemám ako....drzimpalce ❤🙏

gertys
30. mar 2022

Aha jasne pozabudla som. A este kolko dni karanteny?

autor
30. mar 2022

@gertys do piatku...ale už včera som robila ďalší test a som negatívna covid...čiže už som qsi není ani infekcna...

mima172
30. mar 2022

U mňa to bolo takto - MA v 11tt 11/2018, potom tehu máj 2019, to skončilo spontánnym potratom a v septembri som ostala opäť tehotná a z toho tehotenstva mám dcéru 🙂
Držím palce ❤️

autor
30. mar 2022

@mima172 jej gratulujem ❤

bibsha
1. apr 2022

MA v 8tt v roku 2020 a teraz po dvoch rokoch sa konečne podarilo ďalšie 🙏🏼 zatiaľ len 6tt tak uvidíme ako to dopadne ale dúfam že nie tak ako predtým...

gertys
1. apr 2022

Ako si dopadla? Mne nabehla ms takze nic znova

autor
1. apr 2022

@gertys ahoj ..och 😔
zatiaľ ms nemám.ale vcera som mala v hliene trosku hnedé...tak asi tiež nič...inak stále mam tie prsia bolestivé atď...

autor
1. apr 2022

@bibsha gratulujem a prajem krásne bezproblémové tehotenstvo 🙏❤

autor
1. apr 2022

@gertys tal zmena...ms prišla...presne na čas....

gertys
2. apr 2022

To nic raz to pride 🙂 mne teraz vychadzaju plodne na sviatky tak uvidime 😀 keby neboli tak nic tento mesiac lebo vacsinou muz aj tak nie je doma

autor
2. apr 2022

@gertys raz snad áno....musime len veriť,aj keď je to ťažké...drz sa ❤ dáme si vedieť 😊