icon

Tehotenstvo po strate

3. júl 2022

Ako to zvladate? Kedy ste si povefali ze to zase skusite?
Ja velmi tuzim ale aj sa bojim a neviem si to predstavit ale ani nechat na nahodu. Ako ste to mali vy?

elli333
4. júl 2022

Ja som prisla o babatko 8.6. respektive vtedy bola kyretaz ,bola som v 10tt. Cakam na prvu menstruaciu a ideme nato. Vzhladom k veku nechcem cakat. A ta tuzba je neskutocna, velmi tuzim po babatku. O to viac potom co sa stalo

kejty283
16. júl 2022

@elli333 ahoj, už si dostala ms? Ja som bola na kyretáži 20.6 Ja som tiež bola 10tt ale bez srdiečka

elli333
17. júl 2022

@kejty283 ahoj , uz ano 🙂. Ty sa ako citis ?

kejty283
17. júl 2022

@elli333 ja som menzes ešte nedostala a cítim sa fajn. Som ešte na pn ale od augusta už idem do práce.

elli333
18. júl 2022

@kejty283 to je super ,ze si ostala PN ,potrebujes sa spamatat aj psychicky aj fyzicky. Ja som bola do konca juna doma a teraz uz som v praci, ale tak pomalicky sa rozbieham. Fyzicky vsetko ok, ale psychika je este vseliaka

kejty283
19. júl 2022

@elli333 no ja sa cítim aj po fyzickej aj psychickej stránke veľmi dobre. Čo sa týka tej psychiky tak som som asi veľmi dobre znášala vďaka mojej rodine ktorá stála pri mne asi ako nikdy predtým. A hlavne vďaka môjmu manželovi.. Ja končím tento mesiac pn a už od augusta idem pracovať