icon

Túžba po dieťati a otehotnenie

19. júl 2021

Ahojte, všade čitam ze najlepšie sa darí splodiť dieťatko keď sa na to žena príliš nesústreduje, nemyslí na to, max.si sleduje ovulaciu aby sa s partnerom trafili do plodneho obdobia...zaujima ma vsak ci sú tu aj také žienky ktoré po dieťatku tak silno tužili ze to z hlavy dostat jednoducho nevedeli a aj napriek tomu sa zadarilo? 😊

bolarazjedna
19. júl 2021

Samozrejme, že môžeš otehotnieť, aj keď na to silno myslíš. Ono to ale je veľmi ťažké až nemožné na to nemyslieť, keď po tom túžiš, hlavne, keď dlhé mesiace sa vám nedarí.

hviera81
19. júl 2021

myslim ze nemysliet na to sa neda.... mne sa to podarilo ked som si povedala, ze na to kaslem, tak nam to asi neni sudene, som aj nejake drinky popila s kamoskami 😀 a zrazu to prislo 🙂 teda neprislo.

simona1998
19. júl 2021

Ja take poznám ktoré si zmysleli ze ho chcú a bum na druhý krát sa podarilo 🙂 ja na to myslím tiež a bum 7 krát a stále nič 🤣❤️🤷🏻‍♀️

rk123
19. júl 2021

ak nemate ziaden zdravotny problem, tak prilisne tlacenie a snaha ti moze sposobovat stres, co vplyv na pocatie ma. takze tak je to myslene ze ked na to prestanes mysliet tak sa zadari. statisticky to tiez vychadza na niekolko cyklov, kym zena otehotnie, takze to moze vyjst az vtedy, ked to “vzdas”, lebo akurat sa blizis v statistike cca. ale ked je zdravotny problem (napriklad zly spermiogram, alebo nepriechodne vajickovody), tak toto nedokaze odstranit “nemyslenie na otehotnenie” 😂

autor
19. júl 2021

@hviera81 ved prave ze to mam stale v hlave 🤦‍♀️ este pri prvom ked som chodila do prace som si tiez asi po 8 mesiacoch povedala ze kaslem na to a vtedy sa zadarilo, ale teraz doma na rodicaku s malym si ani nedokazem zamestnat mysel na tolko ze by som to z tej hlavy pustila 😂

autor
19. júl 2021

@simona1998 u nas sa zatial pokusame len par mesiacov ale vzdy take sklamanie, naposledy mi 2 dni meskala MS dva dni tak som sa uz tesila a rano bum 😂 tak drzim palceky nech sa aj vam zadari 😊

huginko
19. júl 2021

ano, ja som to mala tiež tak.Keď som to veľmi chcela, nedarilo sa a keď som si povedala, že asi dieťa mať nemôžeme,šup, bola som tehotná. Treba nechať veci voľne plynúť.

autor
19. júl 2021

@rk123 ano to rozumiem,zdravotne sme obaja v poriadku, len ma to tak zaujimalo lebo stale tu clovek cita pribehy mamiciek ako to nejde a ako velmi chcu tak ma napadlo ze ci su aj mamicky ktore tak velmi chceli a podarilo sa 😊

huginko
19. júl 2021

určite sú aj také maminy, ktoré veľmi chcú a majú. Ale aj také, ktoré musia byť trošku trpezlivé a dočkajú sa.

henikap123
29. júl 2021

Veď ja práve tomu nerozumiem, viem že je to o psychike ale sme zdraví, chceme bábätko veľmi a nepodarí sa? Strašne 🙂
A najhoršie je že čakáš či dostaneš ms a vidíš vo všetkom príznak tehotenstva 🤔.

hennyinnsbruck
29. júl 2021

Ono je rozdiel mysliet na to a mysliet na to.pisem z vlastnej skusenosti .s ex ked sme sa snazili som bola Posadnuta doslova🙄 sex na povel vecne testovanie sledovanie sa aj hadky koli tomu no cele zle.

S terajsim ano myslela som na to ale ziadne sialenosti. Odsledovala som ovu ci je stale ako dakedy potrvdena utzv ca v tom case sex a konec.

Chapes ma ako to myslim ? Nemysliet na to sa neda ale treba byt v pohode….

henikap123
29. júl 2021

@hennyinnsbruck ale aj tak ako tá posudnutost môže ovplyvniť to či spermia oplodni vajíčko 🙂 ak sú samozrejme obidva zdraví. Neverim na take ale zase verím ze keď sa nedarí bábätko spravit rok, žena veľmi trpí a mysli len na to, nie je stastna takze už potom tam môže byt problém.
A s tým terajším sa ti podarilo?🙂

hennyinnsbruck
29. júl 2021

@henikap123 hej podarilo☺️
Vies co kamoska sa snazili 6r …vysetrenia ,vsetko ok… a podarilo sa ked zmenila pracu a prestala na To mysliet. Sama mi to povedala,takze ja si myslim ze Psychika spravi velmi vela….