icon

Túžime po drobčekovi

ritulka
13. jan 2009

Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀

nyya
24. jan 2009

dobry vecer babenky 😀 😀 ako sa mi mate????

figurka.m
24. jan 2009

tak to je este celkom neopozerany 😀 😀 😀 ale vsetky ako sa vyparili 😕 no nic idem aj ja, ahoj a dobru nocku prajem, pa pa 😉

ritulka
autor
24. jan 2009

ajoj nyya...prave som bola na odchode 😵

ritulka
autor
24. jan 2009

pa pa figur...aj ja veru pojdem

nyya
24. jan 2009

tak sa mi majet figurka a aj ritulka.... ☹

didusa.risulo
24. jan 2009

ahojte

my uz doma, este sme behli do tesca na nakup, zapisali ste moc stran, nechce sa mi to citat, tak mi prepacte, vidim novu tvar, jupinko,tusim?vitaj

baby ja som dostala zas nejake krce do brucha ako pred mrchou,aj som to dnes pocitala, bud dostanem 28.1 alebo potom do 31.1 takze este mam cas tyzden do buducej soboty, ma asi dovtedy mrdne,

didusa.risulo
24. jan 2009

ja si akurat instalujem webku ale ci to spravim dobre neviem, nemate nahodou niektora web znacky trust?

nyya
24. jan 2009

aoojte holky 😉 ja len tak na skok kuknut ci ste nieco popisali ale vidim ze ani moc nieje zas ste sa vsetky snazilkovali... 😀 😀

lenca.b
24. jan 2009

Ahoj baby dlho som tu nebola, teda napisala ale sem tam skontrolujem a precitam co mate, ktore noveho tak

lenca.b
24. jan 2009

pozeram ze aj tema ma uz pokracovanie 🙂

lenca.b
24. jan 2009

tusim ze uz je aj dost neskoro treba ist spinkat 🙂 popripade snazilkovat o potomkov 🙂

lenusska
25. jan 2009

Krasnu nedelu prajem 😀

Poznámka v denníku miliardára:
„Nabudúce, keď manželka povie: "treba kúpiť čínu", znamená to jedlo!"

didusa.risulo
25. jan 2009

lenca .b teba som tu este nevidela

lul
25. jan 2009

ahojky 🙂

didusa - budem ti drzat palce 🙂
mne sa uz druhy den divno kruti hlava, tlak mam ale takmer idealny: 120/82. a som naladova... bud to bude mrcha alebo.... ale uz tak skoro?

lul
25. jan 2009

a este sa mi spravil "kutik" v ustach... a to ja nezvyknem....

nyya
25. jan 2009

aooojte 😉 co robkate v takuto nedelu??ja len odychujem a som domka 😉

dasah
25. jan 2009

cavte babenky ..ja tiez oddychujem mam dva dno off tak je super zajtra caka zasa praca rano a v utorok a v stredu poobede no a vo stvrtok a v piatok volno,ale asi na piatok si dam nadcas,viac penazi

nyya
25. jan 2009

je tu niekto???

dasah
25. jan 2009

ja som tu zatial,pokial ma nevizenie muzicek 😀 😀 😀

nyya
25. jan 2009

aoojki dasah 😉 tak tebe sa teda zije..ja mam volno len v utorok lebo idem na skusku siat...a co robkas teraz???

nyya
25. jan 2009

tak to dufam ze nieje 🙂

nyya
25. jan 2009

dasah pockaj chvilku lebo musim ist na wc sa mi chce strasne cikat a to je tak cely den.... 🙂

dasah
25. jan 2009

divala som sa na film na nove a akosi ma prestal bavit tak som teraz aspon na chvilku na internete a neskor sa pojdem trochu poucit nevydela som knizky od vcera 😀 😀 😀 😀 😀 ,mam v marci skusky tak musim nieco dohanat

nyya
25. jan 2009

a co sa ucis???teda na aku skolu chodis??? 😀

dasah
25. jan 2009

chodim tu v anglicku na anglicky jazyk no a niekedy si nadavam ze naco som sa to vlastne dala aj tak to neviuzijem,lebo pojdeme aj tak tento rok domov

didusa.risulo
25. jan 2009

😢

didusa.risulo
25. jan 2009

nase snazilkovanie sa asi skonci, moj manzel prisiel z tatier ako vymeneny, je nervozny, podrazdeny, ziape po mne,citim, ze sa mu nepacim,teraz vstal, hore ritou,nakrical na mna,aj som si poplakala, maly mi este spi, uz pride kazdu chvilu navsteva, nemam slov,vypisuje nam sms z tatier ako mu chybame a pride uplne iny

nyya
25. jan 2009

diduska co si smutnucka????

dasah anglictina sa ti vzdy zide ver mi 😉 aj ked budes doma....

nyya
25. jan 2009

co sa s nim stalo???preco je taky nervozny hm??

dasah
25. jan 2009

porozpravala si sa snim co sa deje?