Túžime po drobčekovi
Ahojte, ak mozem, tak mame tu pokracovanie 😀
no ja sa na to tak moooc tesim...ale na druhej strane si povieme oby dvaja ze je to len jeden den ale budeme zit spolu cely zivot co je este krajsie 😉
ja budem mat svadbu v Bulharsku 😉 odtial pochadza moj drahy 🙂
dobru tlenka ..................aj ja chcem ist na svadbu,ale neni komu.........sice by bol synovec,ale jemu sa nechce.......a mam aj netere,lenze tym je zasa prednejsia skola ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
dasah tak aspon s nyyuskou a tlenkou budeme pri svadobnych pripravach,ked uz sa v nasom okoli nikomu nechce do svadby 😉 😀
jeeeeeemine ze v bulharsku.......to musi byt teda super myslim zvyka ,prostredie a tak a na slovensku to nezopakujete,alebo tie zvyky su tam rovnake? 😵 😵 😵
tak mi babenky pomozte s timto...neviem ako si mam dat spravit oznamenie lebo jedna polovica ma byt v slovencina a druha v bulharcine...tak co mam spravit???
dasah ani ja neviem ake su tam zvyky ale co mi priatelova mamina hovorila tak su skoro take podobne ako aj nase...
nyyuska a ake budes mat oznamko? len nejaky text alebo aj s fotkou? 🙂
ja budem mat text na oby dvoch a bude to v takom stile ako taka knizocka...prednu stranku som si spravila ja len teraz text si musim...ale neviem ako???
je tu este niekto ☹
jaaaaaaaaaaaaaaaaa.nyya a to kolko ste spolu uz? ste sa z priatelom tu v irsku zoznamili?
C:\Users\chris\Pictures\wedding\winslet600.jpg
babenky toto su moje topanocky ...dufam ze sa vam to da otvorit
hej sme sa zoznamili tu v irsku on uz je tu 9 alebo tak nejka rokou a zoznamili sme sa presne na moje narodeniny teda prvy krat sme isli spolu von...a sme spolu rok aj 4 mesiace 🙂
tak asi sa to neda kuknut ☹
no to je super ze na narodeniny?a svadbu ste nechceli v irsku?bude velka svadba?
nie bude taka medium lebo ja nema rada velke svadby...nie tu v irsku by som svadbu nikdy nechcela lebo to stoji vela koruniek....
nyya neda sa to pozret tie topanky.
ja viem ☹ ☹ pockaj najdem to na nete...
nyya, ved ty si skopirovala link z pocitaca 😀 no teda
prepac, sa na tom teraz rehnim celkom dost 😀 obrazok musis dat na net 😵
shaarka ja viem 😉 😉 ale aspon som vas rozosmiala 😉 😉 ja a pocitac nejde moc do kopy
halo halo je tu niekto/??
nyya, su nadherneeeeeeeeeeeee. a ake budes mat saty?
saty budem mat biele s troskou trblietkami ale nemam fotku ☹ mary mna tak rozbolelo brusko strasne silno...
ale mozem kuknut internetovu adrsu pockaj
nyyuska kraaasne su tie topanocky 🙂 😵
dakujem lilusiatko 😉 kde ste boli vsetky tak dlho???
http://www.philcollinsbridal.co.uk/09bridal_gal...
babenky a su to druhe od vrchu hned v prvom rade...len niebudu ruzove ale biele 😉
Ajojte zlaticka moje...nebola som tu 2 dni, tak vas idem precitat...co je tu noveho??? 😀
Prepac ale bola som varit puding, viem,ye uy je neskoro,ale sme mali obrovsku chut nan 😀
ahoj ritulkaaa 🙂 ja nemam nic nove,akurat sa napchavam pudingom 😀 😵 a zajtra si nadavam,ze sa neviem krotit v maskrteni 🤐

sesternica sa ma vydavat.na slovensku.ale zatial co viem len od maminy ze ma mat sestrenica svadbu.dovie ci nas pozvu.ale ona nam bola tak aj mi by sme mali.patrilo by sa.