icon

Ukáže test tehotenstvo aj v neskoršom týždni?

4. júl 2022

Ahojte 🙂 Som rok po pôrode, ms ešte nemám, sex mávame nechránený. Z času na čas si urobím test (zatiaľ asi 3 som si robila za ten rok), či náhodou nie som tehotná - aby som prípadne mohla začať brať progesterón a pichať fraxi. Boli negatívne, aj posledne dnes rano. No a už pár dní sa mi často stáva, že citim úplne ako pohyby, ako som ich cítila okolo 22.tt (vtedy u mňa začínali). Tak len že či sa môžem spoľahnúť, že ak je test negat, tak sú to len čreva alebo čo... Gynekológa mám v inom meste.

lejusinka
4. júl 2022

Mozu to byt aj fantomove kopance 🙂 casto zeny po porode citia pohyby dietata aj ked tam uz nie je

sella38
4. júl 2022

Parkrat sa mi stalo,ze creva sa hybu, bublibkuje to a naozaj to pripomina pohyby, kazdopadne, ked som bola tehotna, bolo to ine,pretoze som v sebe vyslovene citila "hrcu", nieco, co tam rastie, brucho je v tehotenstve na dotyk (a obzvlast v tyzdni,ked uz citit pohyby) uplne ine ak netehotne...

kristinka92
4. júl 2022

Jasne ze by to ukázal

autor
4. júl 2022

@sella38 no ja práveže som necítila nič také, ani dieťa na dotyk v tých týždňoch. Asi závisí od bežnej veľkosti brucha :D v mojom sa stratí kadečo a zároveň do tretieho trimestra sa na pohľad nezvacsilo skoro vôbec

xsuzannex
4. júl 2022

Okolo 5.mesiaca by bol test UZ negativny 🙂

autor
4. júl 2022

@xsuzannex no presne to mi napadlo, že keď hcg klesá potom, tak že dokedy je zachytitelne 🙂

xsuzannex
4. júl 2022

No ja som uz v 5.mesiaci mala brucho riadne 😂

nikoletka_h
4. júl 2022

Ja som momentálne 39tt a robila som si tehotensky test včera kvôli tomu že si ho chcem odložiť na pamiatku 😁 ten pôvodný sa mi bohužiaľ niekde stratil.
A samozrejme boli tam koľajnice. Takže HCG je možné detekovať v moči počas celého tehotenstva. Tie pohyby sú skôr fantomove ako píšu baby vyššie. Tiež som ich zažila po prvom pôrode 😊

autor
4. júl 2022

@nikoletka_h ono skôr to bude teda niečo s tráviacou sústavou alebo čo, lebo je to aj viditeľné, keď ležím, nie je to len pocit.

terry658
4. júl 2022

Ja mám tieto pocity stále od pôrodu. A to posledný pôrod bol pred skoro 6 rokmi.