Ukrytý zápal v tele a vedma
Možno to bude divne možno nie... dlhú dobu sa pokúšame o dieťa prešli sme si vyšetreniami aj prvým neúspešným iui....ani neviem ako sa mi dostala do pozornosti jedna vedma a len tak som sa informovala na cenu. Zdalo sa mi to veľa a chcela som vedieť len prečo nemôžme mať dieťa . Neuveriteľné bolo že mi odpísala čo jej vravia karty. Vraj mám v sebe zápal a že sa mám zas vyšetriť potom vraj otehotniem. Bola velmi zlatá. Teraz mám brať hormóny a ísť zas na iui neviem ale či ju poslúchnuť alebo ísť do toho zas. Vraj je ten zápal ženského pôvodu. Bola som pred tým predurčená na streptokoka
Zlatko, chod do ineho centra, najdi si inych doktorov, ked tymto nedôveruješ, ale nebud blbá, henta “vedma” vie, ze túžis po dietati a bude ti tlačiť kaleráby do hlavy a ťahať peniaze z teba
@vivi33 ale no.... Čomu uveríš, to sa ti stane. S takýmito vecami sa nezahrávaj.
Veru zapalovy proces v tele pred IUI nekontroluje nikto.
A na tu vedmu rychlo zabudni
@vivi33 zapal je velmi casty u ludi a tiez moze byt jednou z mnohych pricin neplodnosti, no najviac pravdepodobny. Vestica nie je vedma, ona nevie, ona len hada, od nej ruky prec. Podvedomie ma totiz silu. V kazdom pripade, zapal mozes preliecit aj enzymoteraiou, napr. Serrapeptazou. Odporuca sa brat ju 3 mesiace pred otehotnenim, a zminimalizovat vsetky podnety, ktore podnecuju zapal. A potom to iste pojde aj prirodzenou cestou bez dalsich hormonov, procesov ai.
@evittam ouuu, tak to jej ten tip ozaj dobre vysiel🤣😂este mi napis ze kvoli nej som nemala 3 deti ako sme mali v plane lebo vsak vestila dve🤣
A brat isto cakal 10 rokov len aby statistika vysla.
Nevravim ze sa toho striktne drzim, odvtedy som si vestit nedala, ale poukazujem na to ze aj taketo veci sa stavaju, a hned to odsudzovat neni na mieste. Su niekedy veci medzi nebom a zemou kt sa naozaj stavaju, a uz je na cloveku ako si to vezme.
@4ocka no mne raz chcela vestit jedna vestica, co lezala u nas na oddeleni. Zacala zo siroka, ze este svoje deti nemam, ale urcite som vydata a ze este nepracujem dlho. Som ju vyviedla z omylu, ze som rozvedena, deti mam a ze nepracujem dlho sa da asi zistit, ked si vypocita ako vyzeram a kedy clovek konci vysku. A hned bolo po vesteni , vyviedla som ju z konceptu a uz netrafila nic🙂A to bola udajne nejaka osoba, co za nou chodili zdaleka. Ja neodsudzujem ludi, ktori veria na taketo veci, len sa snazim poukazat, ze niekedy aj ludia vyuzivaju dovercivost druhych na manipulaciu a dosiahnutia vlastneho prospechu. A to sa zial casto deje zneuzivanim ludi v tiesni- majetkovej, zdravotnej..

Bude to zniet neuveritelne ale ked som otehu mama tiez jednej volala.. povedala ze budeme mat s mm 2 deti( cakali sme prve) a brat ze bude mat okolo 30 dieta.. jedno.. cuduj sa svete, preslo 10 rokov odvtedy.. mam 2 deti🤣 a brat mal v decembri 30 a cakaju syna🤪
Este cosi vravela o zdr problemoch a aj to mi vyslo.
Ja na tieto veci verim☺️