Uvidí gynekológ, že sa snažím o dieťa?
Dobrý deň otázočka pred 2 dňami mi skončil menzes
Od dneska sa chcete snažiť o babo a 19.8 mám ísť na preventívnu ku gynekológovi
Bude vidieť Gynekolog pri preventívnej že sa snažíme o babo ?
@anonym_autor co presne ma vidieť
ako to asi tak uvidí. Však nemáš čítašku vstupu v pohlaví. koĺko krát tam kámošov kámoš zavíta.
Čo by uvidel? To, že 2 týždne pred prehliadkou si mala sex?
Na prevenciu nechoď, keď budeš mať večer sex ten výtok so spermiami páchne a je ho vidiet
Na prevenciu nechoď, keď budeš mať večer sex ten výtok so spermiami páchne a je ho vidiet
@anonym_5c167b a aj ovplyvni cytologiu.
@anonym_autor sa tu dievcata robia sproste. Jasne, ze uvidi
Čo by uvidel? To, že 2 týždne pred prehliadkou si mala sex?
@veroniak12 že sa snažíme o babo
Ako to ma vidiet 😃
Akoze zbada spermie dnu ?
@veroniak12 že sa snažíme o babo
@anonym_autor ale čo presne ma vidieť
@anonym_autor ale čo presne ma vidieť
@minenkaa či neuvidí na prehliadke že niečo vo mne je alebo niečo také …
@anonym_fe1cd8 vážne ?
Autorka, budem veľmi kritická, ale ozaj niekto, kto chce dieťa a vychovávať ho, má takúto otázku? Čo asi by tam mal vidieť konkrétne? Preboha živého, rozum, rozum, rozum, kde si???? A keby aj videl? Veď je to gynekológ, ak budeš tehotná, budeš k nemu chodiť každý mesiac. Myslíš, že on nevie, ako sa robia deti? Myslíš, že on nevie, čo je na tehotenstvo potrebné? Panenko skákavá.
Ako uz bolo povedane, vecer pred prehliadkou ak bude sex, tak ano, mozno uvidi.
nechcem byt zla, ale s takymito otazkami sa radsej ani nesnazte. a ak by aj videl, tak nechapem, co by k tomu akoze mal vobec hovorit/mysliet si... mas menej ako 18 alebo dokonca 15?
😳 prosím ťa, radšej ešte počkaj s tým snažením keď máš takéto otázky.
Ako si to predstavujes, ze gynekolog povie: "vidim, ze vam tu plavaju spermie 🧐... snazite sa o dieta alebo preco ich tu mate?"?
Rozmyslite si to s tym dietatom 🫣
Akože myslíš, že dva týždne budú čakať spermie na lekára a on chudák ich uvidí prvýkrát v živote?
@anonym_autor koľko máš rokov?
@anonym_fe1cd8 tak ale ked pise ako hotentot..to sa jedna dospela zena nevie normalne vyjadrovat?
Mam zásadu ze aspoň 2 dni pred gyn vyšetrením sex nemám. Pre svoj lepší pocit. Spermie sa nikdy nevyplavili naraz. Neviem ci to tak ma byt alebo to je tak u mňa ale kľudne po kvapkách tieklo aj na druhy deň. 🤷♀️ Čiže reálne toto vidieť asi môže ak je to tak bežné. Hovorím ako som to mala ja. Každé telo je úplne iné. Pre svoj lepší pocit v ten čas sex nemaj. Snažiť sa budete po prevencii
ale ona asi myslí, že dnes otehotnie a na tej preventívke už bude bábo kývať... či ho tam proste zachytí 😀
@anonym_autor inak, vies, ze sexuju aj zeny, ktore sa ‘nesnazia o babo’? 🙄
Mna dvihne zo stolicky to slovne spojenie snazime sa o babo🙄ja,ze ludia sa snazia pocat dieta.

A ako by to podľa teba mohol vidieť?