Uvidí gynekológ, že sa snažím o dieťa?
Dobrý deň otázočka pred 2 dňami mi skončil menzes
Od dneska sa chcete snažiť o babo a 19.8 mám ísť na preventívnu ku gynekológovi
Bude vidieť Gynekolog pri preventívnej že sa snažíme o babo ?
ako to asi tak uvidí. Však nemáš čítašku vstupu v pohlaví. koĺko krát tam kámošov kámoš zavíta.
Na prevenciu nechoď, keď budeš mať večer sex ten výtok so spermiami páchne a je ho vidiet
Na prevenciu nechoď, keď budeš mať večer sex ten výtok so spermiami páchne a je ho vidiet
@anonym_5c167b a aj ovplyvni cytologiu.
@anonym_autor sa tu dievcata robia sproste. Jasne, ze uvidi
Čo by uvidel? To, že 2 týždne pred prehliadkou si mala sex?
@veroniak12 že sa snažíme o babo
@anonym_autor ale čo presne ma vidieť
@minenkaa či neuvidí na prehliadke že niečo vo mne je alebo niečo také …
@anonym_fe1cd8 vážne ?
Autorka, budem veľmi kritická, ale ozaj niekto, kto chce dieťa a vychovávať ho, má takúto otázku? Čo asi by tam mal vidieť konkrétne? Preboha živého, rozum, rozum, rozum, kde si???? A keby aj videl? Veď je to gynekológ, ak budeš tehotná, budeš k nemu chodiť každý mesiac. Myslíš, že on nevie, ako sa robia deti? Myslíš, že on nevie, čo je na tehotenstvo potrebné? Panenko skákavá.
nechcem byt zla, ale s takymito otazkami sa radsej ani nesnazte. a ak by aj videl, tak nechapem, co by k tomu akoze mal vobec hovorit/mysliet si... mas menej ako 18 alebo dokonca 15?
Ako si to predstavujes, ze gynekolog povie: "vidim, ze vam tu plavaju spermie 🧐... snazite sa o dieta alebo preco ich tu mate?"?
Akože myslíš, že dva týždne budú čakať spermie na lekára a on chudák ich uvidí prvýkrát v živote?
@anonym_fe1cd8 tak ale ked pise ako hotentot..to sa jedna dospela zena nevie normalne vyjadrovat?
Mam zásadu ze aspoň 2 dni pred gyn vyšetrením sex nemám. Pre svoj lepší pocit. Spermie sa nikdy nevyplavili naraz. Neviem ci to tak ma byt alebo to je tak u mňa ale kľudne po kvapkách tieklo aj na druhy deň. 🤷♀️ Čiže reálne toto vidieť asi môže ak je to tak bežné. Hovorím ako som to mala ja. Každé telo je úplne iné. Pre svoj lepší pocit v ten čas sex nemaj. Snažiť sa budete po prevencii
ale ona asi myslí, že dnes otehotnie a na tej preventívke už bude bábo kývať... či ho tam proste zachytí 😀
Mna dvihne zo stolicky to slovne spojenie snazime sa o babo🙄ja,ze ludia sa snazia pocat dieta.

A ako by to podľa teba mohol vidieť?