Už tri cykly neobvyklá menštruácia
Baby potrebujem poradit ... Uz treti mesiac mam taku velmi divnu menštruaciu... Oktober- tyzden mi meskala a vzdy chodi o tyzden skor dosla ale taka velmi slabucka a mala som ju tri alebo styri dni 😏 robila som si tehu.test 2dni predtym nez dosla a vysieli mi dve ciarky sice jedna bola slabsia.
November- tam meskal vyse tyzdna mala som zas slabucke 3dni... Bolo to take divne lebo obvykle mavam vazne silne. Tam som si robila test den predtym nez mi prisiel menzes a uz mi visiel negativny test.
December-tam mi meskal sloro 2tyzdne v sobotu mi prisiel rano som troska spinila nejake 3hodinky potom nic 3dni po tych troch dnoch som zase spinila ale zas len rano zas som mla pauzu jedenden a potom som zas spinila a takto to islo 2tyzdne co som len spinila ...
Ale uz dva mesiace mam stale take bolesti v podbrusku akokeby som mala menzes ale nemam ... Mavam aj taku ako keby hrcku v hrdle a to zvyknem mat aj 4dni potom to prejde na par dni a potom znova. Stale mi je zle od zaludka.Poradte mi prosim z coho to mam ☹️ lebo ja to uz nechapem.
@lucka12399 zajdem buduci tyzden momentalne som v zahranici
@satanovodieta ale ak to vysiel test pozitivne myslim ze neni co riesit 🙂
@lucka12399 ano jeden vysiel pozitivne a druhy mesiac uz bol test negativny
@satanovodieta mohlo ist o biochemicke tehotenstvo mozno .. ja o tom moc neviem no pocula som o tom
@lucka12399 zaujmave ja pocujem otom prvy krat
Mne tiez hned napadlo, ze ide o biochemicke tehotenstvo, proste v tvojom sa zacnu diat nejake procesy ako keby si tehotna ale pritom nie si a ked si to telo uvedomi tak priznaky prestanu
@flientica akurat som si citala otom lebo toto som predtym vobec nepocula
@satanovodieta môže to robiť aj cysta, alebo si ozaj bola tehu a babtko odišlo skor než si to vôbec zistila.
@pininka ano aj cysta ma napadla ... no tazko povedat 🙂 lekar ti najlepsie povie no ..
Dakujem damy 🙂
Tiez by som isla ku lekarovi, lebo moze to byt hoci co, aj tehotenstvo. Ked HCG je velmi vysoke, tak tehotensky test uz moze byt negativny.

@satanovodieta zajdi si ku dr. Ten ti najlepsie povie.. ked to trva uz 3 mesiace ..