Užívali ste Clostilbegyt a mali ste následne dvojičky?
Ahojte, je tu nejaká žienka, ktorá užívala Clostilbegyt a má dvojičky? Mám totiž PCOS, ovuláciu som nemávala, tento cyklus som už po 4.krát užívala Clostilbegyt (samozrejme po pauze) a dnes som 27DC a už mám takto celkom silne pozitívny test. Foto pridám do komentu. Viem, že pri tomto lieku je šanca na mnohopočetné tehotenstvo ale tak trochu mám strach.
Akože šanca tam je, ale to ti teraz nikto nepovie.
Ja som teraz 2x tehotná, obe tehotenstvá po užívaní Clostilbegytu ráno a večer a čakám len jedno :D
aké dlhé cykly máš bežne?
@anonym_autor ja mám dvojčatá po Clostylbegyte a IUI.
@anonym_autor ja som nemavala ovulaciu, 1 cyklus s letrozolom, mala som len jeden folikul po letrozole, boli sme na iui, a vyšlo na prvý krát. Ale to bola istota zd budeme čakať jedno bábätko z jedného folikulu. Záleží od toho koľko folikulov bolo, lebo keď ich máš 3 tak môžu byť oplodnené aj tri, ale aj jedno, poznám pani po iui a týchto liekoch čo čakala trojicky. Takze nieje pri týchto liekoch riziko len dvojičiek. Ale aj trojičiek 😀
Akože šanca tam je, ale to ti teraz nikto nepovie.
Ja som teraz 2x tehotná, obe tehotenstvá po užívaní Clostilbegytu ráno a večer a čakám len jedno :D
aké dlhé cykly máš bežne?
@sajmonka_1216 predtým som mávala cca 60 dňové, ale keď som užívala Clostil tak som mala 33 dňové.
@anonym_autor ja som nemavala ovulaciu, 1 cyklus s letrozolom, mala som len jeden folikul po letrozole, boli sme na iui, a vyšlo na prvý krát. Ale to bola istota zd budeme čakať jedno bábätko z jedného folikulu. Záleží od toho koľko folikulov bolo, lebo keď ich máš 3 tak môžu byť oplodnené aj tri, ale aj jedno, poznám pani po iui a týchto liekoch čo čakala trojicky. Takze nieje pri týchto liekoch riziko len dvojičiek. Ale aj trojičiek 😀
@anonym_6fbac1 jemine🙈 ako ja sama som z dvojičiek.. takže už len čakať na vyšetrenie u doktora.
Tuším ja som ich tiež brala ale popravde nesom si 100% istá. Mala som taktiež liečbu na pcos a snažili sme sa o bábätko. A boli dve bábätká 😀 už majú 8 mesiacov. Neviem či to boli liečbov alebo dedične (babka bola z dvojčiat)
@sajmonka_1216 predtým som mávala cca 60 dňové, ale keď som užívala Clostil tak som mala 33 dňové.
@anonym_autor presne ako ja 🙂 ja som si robila test až keď mi 1 deň meškala ms, čiže na 34 dc. a mala som skoro takú istú čiarku ako máš teraz ty.. a keď si sama z dvojičiek, tak fíha, šanca je veľká :D každopádne daj potom vedieť :D na prvú kontrolu som bola v 7+5tt
Ono aj z jedného vajicka môžu byť dvojicky. Lebo embryo pri vzniku sa môže este deliť. Vtedy sú jednovajecne dvojicky. Stava sa aj pri ivf,ze vložia jedno embryo a sú ztoho dvojicky
@anonym_6fbac1 jemine🙈 ako ja sama som z dvojičiek.. takže už len čakať na vyšetrenie u doktora.
@anonym_autor ja som mala ovulaciu na 16dc, prvý test som robila 10dpo čiže 26dc 😀 pozitívny alw slabšia ciarka. Na 30dc som mala asi zhruba rovnaku čiarku ako ty, len to bol pepino takze môže to byt troska rozdiel. Na 38dc som mala už nie z ranného mocu poriadne koľajnice 😀 a teda čakám jedno bábätko 🥰 ja som aj šťastná že len jedno, lebo aj z jedného folikulu môžu byť dve 😀 by som sa bála že dve nevynosim, lebo celkovo kadejaké problémy pri tehu, aj krčok sa kus kracuje..
@anonym_autor presne ako ja 🙂 ja som si robila test až keď mi 1 deň meškala ms, čiže na 34 dc. a mala som skoro takú istú čiarku ako máš teraz ty.. a keď si sama z dvojičiek, tak fíha, šanca je veľká :D každopádne daj potom vedieť :D na prvú kontrolu som bola v 7+5tt
@sajmonka_1216 jasné, dám vedieť. Tak už len dúfam, že ovulácia bola okolo toho 14DC a tak by to celkom este vychádzalo, že je teraz takýto pozitívny test.
@sajmonka_1216 tak sú to dvojičky
@anonym_autor tak super 2 nasobna radost 😀
@anonym_autor fíííha... verím, že je to šok, ale zároveň super .. 🙂 ale kedže si aj ty z dvojičiek, tak tam bola predispozícia 🙂
@anonym_autor fíííha... verím, že je to šok, ale zároveň super .. 🙂 ale kedže si aj ty z dvojičiek, tak tam bola predispozícia 🙂
@sajmonka_1216 no to veru je, doma máme ešte 19 mesačného 😁

@anonym_autor