icon

Užívanie Medocriptinu na zníženie prolaktínu a tehotenstvo

patkapagacova
28. mar 2025

Ahojte chcem sa spýtať je tu niektorá čo užívala tabletky Medocriptine od endokrinológa kvôli prolaktínu a podarilo sa jej vďaka tabletkam otehotnieť a za akú dobu? Ja mám zvýšený prolaktin v krvi 40. Ďakujem

lenka5545
28. mar 2025

Ja som otehotnela do roka pri pol tablete Medocriptinu držím palce ✊️

patkapagacova
autor
28. mar 2025

@lenka5545 mala si problem dlho s prolaktinom a ako vysoky si ho mala prosim a za aku dobu sa upravil? Ja uzivam celu tabletku vecer som rada že nemám zavraty nič lebo som čítala že niektoré zle zvladali tie tabletky

lenka5545
29. mar 2025

Závraty som nemala ani ja ani nič tiež som sa toho bála... hodnotu prolaktinu neviem presne doktorka len hovorila ze je mierne zvýšená a ze to môže robiť problém preto asi pol tablety toho Medocriptinu. Prolaktin som mala do nejakého pol roka v norme a do troch mesiacov som otehotnela v tvojom prípade keď je vyššia dávka možno sa to dá skôr dokopy😊😊

patkapagacova
autor
29. mar 2025

@lenka5545 ďakujem pekne za pisanie 🙂 verim tomu 🥰

patka141
30. mar 2025

Ahoj pred 7 rokmi som mala veľké problémy z prolaktinom otehotnela som po 8 mesiacoch bránia liekov. Od vtedy sa všetko upravilo a mam pokoj

patkapagacova
autor
30. mar 2025

@patka141 ano verim že aj mne sa upraví.. v apríli idem na kontrolné testy tak som zvedavá. Doktor mi povedal že keď sa snažíme je dobre mať prolaktin v krvi čo najnižší lebo prolaktin je ako antikoncepcia preto sa nám nedarí

patka141
1. apr 2025

@patkapagacova áno presne tak to je preto to ani nám neslo hneď až keď sa prolktin upravil

patkapagacova
autor
1. apr 2025

@patka141 a chcem sa spýtať hneď ako ste otehotnela tak ste medocriptine vysadila ano?

patka141
2. apr 2025

@patkapagacova áno doktorka povedala ze hneď ako zistím ze som tehotná vysadiť a tak som aj urobila. Všetko bolo v poriadku

patkapagacova
autor
2. apr 2025

@patka141 ano aj mne tak povedali. Ďakujem