icon

Verte sebe, srdcu, dieťatku a všetko dopadne dobre

regina4
26. sep 2016

Ahojky. Túto stránku som našla už cca pred dvoma rokmi. Nebola som aktívna ale čítala som kopec rád, názorov a životných príbehov, ktoré ma často držali nad hladinou.
Som staršia je mi 43 a pred necelymi dvoma rokmi som nečakane otehotnela. Tri roky mi doktori tvrdili, že už nemôžem prakticky otehotnieť.Antikoncepciu už brať nemôžem kôly varixom a ani ju nechcem. Brala som ju 11 rokov a mala som potom šialené problémi. Tehotenstvo sme privitali šokom nechápali sme ale následne sme boli šťastný. Tehotenstvo bolo v poriadku len doktori šialený. Čo s nami robili je na jednu knihu. Bola som v strese od 16 týždňa gravidity a vyvrcholilo to úmrtím synčeka v brušku v siedmom mesiaci tehotenstva. Nič z toho čo predpovedali lekári nebolo. Chlapček bol veľký, krásny ako bábika.Zastavilo sa mu srdiečko z nezistených príčin. Všetkým budúcim mamičkám chcem týmto dodať odvahu a hlavne povedať: neverte bezhlavo lekárom. Nie je všetko tak ako povedia a ani ultrazvuk nič neznamená.Pokiaľ vaše dieťatko nie je podľa tabuliek, kašlite na to a buďťe v kľude. Nikto nie je rovnaký a všetci sme jedinečný. Mám ešte dve kamarátky, ktore by vám povedali to isté. Jednu strašili, že dievčatko pred pôrodom nemá ani 2500 g. Maličká sa narodila s váhou 4200 g. Druhej mamičke chceli ukončiť tehotenstvo v 20 tt s tým že dieťatko mà hematomi na mozgu a bude poškodené. Odmietla to a teraz majú krásne dievčatko úplne v poriadku a zdravé. Čaká všetky mamičky dlhá cesta 9 mesiacov a ja všetkým držím palce. Verte sebe, svojmu srdcu a svojmu dieťatku a všetko dopadne dobre. Regina

tiwyna
Odpoveď bola odstránená
majka99999
27. sep 2016

@rannazora tato tu uz pisala

sunny8
27. sep 2016

Ci tu pani pisala alebo nie neviem . ale tento clanok ma v sebe velku pravdu ... Lekari toho nahovoria a pritom mozno len polovica je z toho pravdiva