icon

Vidíte duch na tehotenskom teste?

claudaia
27. sep 2024

Ahoj. Vidíte tam niečo? Prvýkrát sa mi ukázalo akoby slabý duch. Spodný test je z rána a vrchný teraz z večera... menzes mi mešká 3 den a som taká na vážkach z toho..

Vidíte duch na tehotenskom teste?Vidíte duch na tehotenskom teste?
andulka1988
27. sep 2024

@claudaia vidím čiarku ale určite by som počkala a cca o 2 dní pretestovala ale už by som si na tvojom mieste kúpila Digi

lucinka12356
27. sep 2024

Ja tam tiež niečo vidím. Nechcem demotivovat ale podla mňa by mala byť čiarka silnejšia na to, že ti mešká menzes 3den. Digi test zbytočne dráhy za mna

bikpa
1. okt 2024

@claudaia Ahoj, ako si dopadla s týmto testom? Pridávam svoj dnešný (s bleskom a bez blesku), čo si myslíte o ňom? Mám cca. 3 dni do MS, keďže ju nemám pravidelnú, neviem to určiť úplne presne. Ďakujem.

claudaia
autor
1. okt 2024

@bikpa ahoj. Robila som si ďalší po 4 dňoch aj digitálny a vyšiel pozitívny už jasné.

bikpa
1. okt 2024

@claudaia Blahoželám 🥰

mischel12
28. jan 2025

Ahojte. Vidíte niečo? Je to duch alebo kanalik? Ďakujem

bikpa
28. jan 2025

@mischel12 Je to trochu rozmazaná fotka, no keď sa zapozerám, niečo vidím. Skúsiš odfotiť test ešte raz? ☺️

mischel12
28. jan 2025

@bikpa neviem to lepšie odfotit

mischel12
28. jan 2025
bikpa
29. jan 2025

@mischel12 aj na týchto fotkách vidím niečo slabučké, asi bude potrebné počkať pár dní, urobiť nový a bude to jasnejšie ☺️ Držím prsty! 🙏🏼

lengaa
10. feb 2025

Ahojte. Aj ja riešim aktuálne dilemu, či je to duch alebo kanálik 😄 test robený večer, cca 11dpo +- odhadom. Čo myslíte?

biankabianka
Autor odpoveď zmazal
biankabianka
Autor odpoveď zmazal