icon

Voľnopredajné lieky a vitamíny na podporu plodnosti

mamina123321
6. júl 2025

Ahojte, prosím vás s mužom sa snažíme o bábätko, zatiaľ sa nedarí, chcem sa spýtať či vám k tomu pomohli nejake voľnopredajné lieky na plodnosť alebo vitamíny a ake ste užívali a nakoniec sa podarilo? Budem vďačná za každú radu čo vám pomohlo

martul
6. júl 2025

@mamina123321 pozri sa, koľko existujúcich tém už je pod tvojou. Určite tam nájdeš odpovede

janetinka27
6. júl 2025

@mamina123321 ahoj, su zeny, ktorym pomohli aj pripravky z lekarne ci caj, niektore schudli par kg alebo len dali vypoved v narocnej praci ci si nasli ineho partnera.
Neviem ako dlho sa snazite, myslim, ze zakladom je tvoj zdravotny a gynekologicky stav, hmotnost, kvalita cyklu a ovulacie. Bez tohto poznania je to skusanie pokus/omyl, ja som "prejedla" vela penazi v roznych doplnkoch, vcelich produktoch, vitaminoch, ale aj hormonoch atd. Pri vsetkych pripravkoch, ktore som uzivala, boli pribehy zien, ktorym tie pripravky realne pomohli.

sajmonka_1216
28. júl 2025

Pre teba Inofolic a pre muža Folandrol je určite super.. 🙂
užívala som pred oboma tehotenstvami.. mala som aj inú hormonálnu liečbu, ale ten inofolic to u mňa veľmi podporil. Boli vidieť zmeny, keď som užívala len hormóny bez inofolicu a potom s ním.