icon

Vplyv fajčenia a energy nápojov na plodnosť mužov

14. apr 2025

Pekný deň. Snažíme sa s mužom 3 mesiace o dieťa a nič. Ide o to, že dosť veľa fajčí a pije energetické nápoje. Je pravda, že sme predošlé deti som s ním otehotnela jedno za pol roka druhé skoro rok. Ale dosť sa bojím lebo on vypije aj 4 až 5 tých drinkov denne a som čítala, že to zabíja spermie. Máte skúsenosti ? Dakujem

krasneleto
14. apr 2025

4-5 drinkov je nevhodnych v akomkolvek stave... vonkocom nie, ked sa snazite o dietatko, takisto fajcenie, alkohol a zla zivotosprava zrovna neprospieva ...

gabriela2952
14. apr 2025

Urcite trebw prestať fajčiť, my sme sa snažili dlho tak sme skončili s cigaretami, my sme však fajčili obaja. Potom ani nevieme ako som otehotnela.

denkabemommy
14. apr 2025

A si si istá, že chceš tretie? Lebo ak bude tvoj muž pokračovať v tomto životnom štýle, čoskoro ostaneš vdova.. fajčenie zužuje cievy a energeťák rozpumpuje srdce- rozprúdi krv.. čo sa stane keď do malého otvoru ide veľký tlak tekutiny asi vieš 🙈

januska12323
14. apr 2025

4-5 energetakov denne?? Chce dostať infarkt? Žiadne dieťa by som neplánovala kým sa nezačne o seba starať, ja nechcem byť dobrovoľne vdova s tromi deťmi.