icon

Výber gynekológa: Medirex alebo GPN Ružinov?

dadka26
10. sep 2007

ahojte baby, som tu "nova" 🙂 , ale tato stranka ma velmi zaujlala.konecne nejake k veci diskusne forum, kde si mozeme poradit, pokecat a tak. priznam sa, presla som si uz viacere temy, ale uplnu odpoved na moju otazku som nenasla. tak dufam, ze mozno teraz. stojim pred klasickym problemom- vyber gynekologa. uvazujem medzi medirexom(kde je aj komplexna starostlivost lekarov) a GPn v ruzinove. pred medirexom ma vsak varovali, ze ten poplatok 3500,-sk co je celorocny, je akysi marketingovy tah a potom sa este naplatim, za vysetrenia a tak zvlast. nemate s nimi skusenosti? ako je to v skutocnosti spoplatnovane? aj s tym GPn? nechcem dalsi vystrel do tmy, tie behacky po dr. mi uz lezu na nervy...

tribitka
10. sep 2007

dadka, ja ti odporúčam Medirex ale len kvôli tomu, že s gynekologm z Ružinovskej nemocnice nemám dobré skúsenosti....ale ide hlavne o odporúčanie na dobrého lekára, nie ani tak o to, kde sedí....v Medirexe máš výhodu v tom, že ak sa objednáš na 8:OO tak ťa aj vtedy lekár vezme, všetko máš pod jednou strechou, majú tam super prístroje... skús si pozrieť témy, kde sa rozoberajú gynekologovia v BA...lebo na druhej strane ani v dobrom centre ti lekár nemusí "sadnúť"....
môj priateľ chodí do Medirecu, platil len ročný polatok, nikdy nič viac....ale zase on nechodil na gyndu.... tak neviem... 😀