icon

Vyčerpanie zo snahy o druhé dieťa

12. máj 2025

Pomaly ale isto začínam rezignovať...Snaha o druhé dieťa ma natoľko vyčerpala po psychickej stránke, že už to vzdávam..Veď predsa máme 6r. chlapčeka, tak asi to takto malo byť...
Kolotoč vyšetrení, folikulometríí, atď za celý rok, finančne náročné a navyše teraz výpadok Letrozolu, výpadok Ovitrelle, už tretí cyklus si nedokážem zohnať tieto lieky lebo buď ich zle predpíše, alebo ich nestihnem užiť lebo to trvá kym ich dodajú, tento mesiac opäť zlý recept a opäť nestihnem letrozol užiť..keďže dorazí až na tretí deň cyklu, takže opať čakať mesiac....Asi to nechávam už všetko tak a budem ešte viac vďačná za nášho syna a že je všetko v poriadku a ako má byť..
Vám ženy želám veľa šťastia a hádam sa na každú z vás usmeje šťastie 🙂

lilinka76
12. máj 2025

A možno keď to vypustíš z hlavy, tak sa Vám zadarí prirodzené počatie. Teš sa zo synčeka, držím palce.

isis234
12. máj 2025

Nič sa nedeje náhodou. Všetko má svoj význam. Nechaj veci voľne plynúť.. Viac krát sa stalo, že nečakane otehotnela. Užívaj si života. Mysli na niečo pekné. To si pritiahneš. Ver.
Veľa lásky a šťastia prajem.

alickapusinka
12. máj 2025

Teš sa spoň z jedneho kopec žien je tu ktore žiaľ nikdy nebudu môcť mám deti aj napriek pokročilej medicine. A chceli by asi to tak ma byť.Sú take ktorým nikdy nebudu deti hovoriť mama.Takže teš sa s toho čo máš.Ak máš mať druhe stane sa to ak nie teš sa aspoň z jedneho.Mnoho žien tu na MK take šťastie nemá ani po mnohých pokusoch sa nestali mamičkami.A to medicina o veľa pokročila.

marty_4
12. máj 2025

ja viem, ze sa to lahko hovori, tazsie preziva, ale vacsinou to tak aj byva, ze ked sa par prestane snazit, tak to proste vyjde.

maminkadeticiek
12. máj 2025

Otehotnela som az ked som to vzdala a uplne vypustila.Zmierila sa, ze tak nic a sex som si uz len uzivala,uz viac neplodila.A bum 😁

modrahruska
12. máj 2025

Ano, malo to tak byt a urob presne to, co pises. Nezahod krasne okamihy so zijucim zdravym synom a vaz si co mas. Lebo sa moze stat, ze o par rokov tohto “sialenstva” sa obzries spat a bude ti luto, ze ubehlo to krasne a ty si to ani nevidela a nevychutnala si.

nikushka8
12. máj 2025

Chce to oddych, fyzicky,ale najma psychicky. Prezila som podobný scenar,len pri prvom dietati. Mesiace liekov,operacia, injekcie, neuspesne ivf...a vies ledy som otehotnela?Ked sme si dali pauzu. Po 3rokoch. Druhe dieta sme potom neodkladali (teda nechranili sme sa), ale necakala som,ze otehotniem. Skor som sa pripravovala na vklad (a uz vtedy mala stres,ze ked zase spadneme do toho kolotoca,zase to nepojde). Ta psychika robi strasne vela.

bejbs123
12. máj 2025

Ak je toto financne narocne,tak si predstav ako je financne narocne IVF…ake vysetrenia mas za sebou ty a tvoj muz? Bolo to robene na nejakej klinike alebo iba u gynekologa a urologa?

janetinka27
12. máj 2025

Ahoj, kedysi som brala ovitrelle, ale uz snad posledne 2 roky abo aj viac gonasi, je to hcg z ludskeho mocu, kym ovitrelle je umelina napodobnujuca hcg

livih
12. máj 2025

Ako náhle niečo prestaneš chcieť, stane sa to.