Vyšetrovanie po opakovaných potratoch. Kde nájsť pomoc?
ahojte prosím neviete o nejakej klinike kde by mi vedeli spraviť všetky potrebné vyšetrenia? Nechcem strácať nádej a chcem to riešiť 🥺🥺🥺🥺 pretože štvrtý potrat už nezvládnem
@1123slniecko ja som si to našla cez net. Konkrétne som bola v martine
@1123slniecko jedine CAR. Urobia aj vyšetrenie spermií môže byť problém aj tam. A pošlú vás kde treba. Do CAR už netreba ani výmenný lístok. Neviem z akého mesta si ale odporúčam Reprofit majú pobočky aj na Slovensku.
@1123slniecko ja som do CAR nechcela. Vypitala som si výmenné lístky od gyn. Bola som na hematológii, endokrinológia, reprodukčna immunologia Nitra 400eu, gyn zobral steri, hormonálny profil rozšírený, manžel bol na rozšírenom spermiograme Nitra 160eu, urológia ci nemá zápal, alebo baktériu. Vsetko ostatné zadarmo cez poisťovňu. Ďalej postup podľa toho čo, kde nájdu. Za 2 mesiace sme pobehali všetko. Ja som čakať na termíny nechcela, tak som zaplatila za skoršie termíny kde sa dalo. Začala som riešiť po druhom MA vo februári. A sme 16tt. Držím palce 🤞🤞🤞
Ďakujem každej za radu, ako prvé ideme riešiť Hematologiu a uvidíme ako ďalej. Momentálne do výsledkov sa nebudeme snažiť lebo štvrtú stratu by som už asi nezvládla. Je to veľmi bolestivé zažívať to znova a znova …
@1123slniecko tvoj lekár to nerieši? Odporúčam lekárov z plodar.sk
Už po prvom by riešili všetko...
@1123slniecko jedine CAR. Urobia aj vyšetrenie spermií môže byť problém aj tam. A pošlú vás kde treba. Do CAR už netreba ani výmenný lístok. Neviem z akého mesta si ale odporúčam Reprofit majú pobočky aj na Slovensku.
@anonym_b44df6 nie je pravda, že jedine car. Práve naopak, tam žiaľ často ide len o peniaze.
@1123slniecko tvoj lekár to nerieši? Odporúčam lekárov z plodar.sk
Už po prvom by riešili všetko...
@any_soj bohužiaľ nie pretože môj Gynekolog na Slovensku nezažil ani jeden môj potrat ale zato mi veľmi pomáha … prvý potrat som mala v rakusku a ďalšie dva vo Švajčiarsku teraz idem 20. Teho na kontrolu tak dúfam že mi tu niečo pozitívne povedia…

@1123slniecko CAR tam ti urobia vysetreni a daju ti aj vymenne listky dalej kde treba ist. My sme boli aj na genetike a hematologii.