Význam pozitívneho ovulačného testu a symptómov po ňom
Baby chcela by som radu čo myslíte na tieto pozitívne testy? Tie kde som mala tmavšie bolo 21-22.2 ale symptómy výtok bolesť krízou nadúvanie bolesť prsníkov mam az dnes 25.2 a 21.2 sme sa s priateľom na základe testu snažili o dieťa. Neviem ci to bolo pozitívne vtedy ked mam traz príznaky viete nejake rady? Dakujem

Ahoj,podľa mňa ani jednen z týchto testov nie je pozitívny. Testovacia čiarka by mala byť v prípade ovulačného testu rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná čiarka. Tehotenský test je iný, tam stačí akákoľvek slabá testovacia čiarka a znamená pozitivitu.
@kikulienkadd ahoj no ja si uz robim test od utorka minulého tyzdna a stale nic ..uvidim este zajtra a uz to asi necham tak a skusime buduci mesiac
@23natali23 ani jeden nie je pozitivny, najlepšie sa je spoľahnúť na svoje telo, sledovať si hlien, a snažiť sa najlepšie kazdy druhý deň
@dadka1997 a to mi moze ovulácia prísť aj na 20ty den od začatia cyklu? Lebo dnes to je uz 20ty den a nic
@23natali23 samozrejme to su musis odsledovať
@23natali23 každý cyklus nemusí byť s ovuláciou. Sú aj anovulačné cykly. A k tomu dňu,kedy prebieha ovulácia - ja som napr.raz otehotnela asi na 29.deň cyklu po injekciou vyvolanej menštruácii s diagnózou PCO.
@kikulienkadd Ano ja som citala ze nemusí byt ale tak ja som mala aj bolesti krížov a aj podbrušku ma pobolieva tak neviem aj prsia mam take boľavé a menštruáciu mam dostať az za 11 dni
@23natali23 kedy počas dňa robíš ovulacny test? Mne sa osvedčilo poobede a pred testovaním neísť na malú potrebu aspoň 2 hod.
@23natali23 nemas datumy pri testoch, tak tazko posudit
@23natali23 podla tvojich symptomov vyzera, ze ovulacia uz prebehla. Bolest prsnikov nastava bud po ovulacii, ked prudko narastie estrogen po prasknuti folikulu, alebo pred menstruaciou ako pms, ale niektore baby maju bolest prsnikov uz od obdobia ovulacie az po menstruaciu, krize tiez zvyknu boliet ako syndrom pms. Ak narazas na to, ci tvoje symptomy suvisia s tehotenstvom, tak podla mna nie, lebo keby ste sa aj snazili v tie najsilnejsie testy a vyslo by to, tak realne si tehotna max 2 dni (ratam od mozneho uhniezdenia embrya), ale tak skoro by ti ani tehotensky test este nic neukazal, zvykne ukazovat najskor 5 den po uhniezdeni, niektorym babam az na 7. Takze symptomy budu skor pms ako tehotenske. Podla testov je mozne, ze niekde kolo 22.02. prebehla ovulacia, to ze su slabsie ako kontrolna ciarka moze byt aj pre to, ze testy uz nie su cerstve a uz maju nejaky ten den a niektore testy nemaju ani az take silne farbivo. Akym si testovala? Takze odporucam poistit si to aj ovulacnym digitalnym testom Clearblue ak chces vediet na isto. A sprav si pre istotu aj tehotensky, ale ten najskor az za 5 dni.
@gabrielamodrykonik nenarazam na tehotenské simptomi viem ze by bolo skoro ,len vravim ze ci to mize byt kvoli prichádzajúcej ovulácii ,vcera som začala brat progestanelle a je mi nevoľno a taka som citlivá na pachy a unavena ci to moze byt s teho hormónu lebo ja si vkladám a citala som ze ked si vkladáte tak nemaju dievčatá nežiadúce
@23natali23 toho *
@23natali23 moze to byt aj z toho progestanellu a ovulaciu si uz podla testov a symptomov podla mna mala
@gabrielamodrykonik no šál uvidime s priateľom ci bude meškať menštruácia alebo nie a potom ideme na iui marci
@gabrielamodrykonik tak baby vyslo to 😍
@23natali23 gratulujem 💖

Ani jeden nevyzera byt pozitivny