icon

Wobenzym a snaha o dieťa

gabca295
27. feb 2021

Dobrý, prosim vas ma niektora skusenosti ze jedla wobenzyn a otehotnela?? Jedli ste ho aj dalej?? V tehotenstve? Ďakujem

roztlieskavacka
27. feb 2021

Skor nie, w sa odporúča po operáciách a na hojenie rán

zavana
28. feb 2021

kým budeš tehu ho môžeš normálne užívať, s Wobenzymom mám skúsenosť už roky a teda žiadny problém a v tehotenstve potom je najlepšie sa o užívaní poradiť s lekárom, čo ti povie, či ho môžeš brať alebo radšej vysadiť, ale je fajn v dnešnej dobe na imunitu ho brať pravidelne

danalop
18. mar 2021

@zavana mne dosť pomohol, keď ma mykózy skľučovali, to rad radom každý mesiac som sa s tým trápila 😢

zavana
24. mar 2021

@danalop ale tak hádam už si z toho vonku a sa ti to neopakuje, či? pred asi štyrmi rokmi som to mala obdobné, ale so zápalom močových ciest a to bolo peklo, to ti poviem, to ma vytrápilo nenormálne, ale tak sama som si z istej miery za to mohla :/

jolikaa
24. mar 2021

Ja som ho brala kvoli cyste a necakane som v tom case ostala tehotna, vysadila som ho opatrne postupnym znizovanim davok.

zavana
24. mar 2021

@jolikaa aj ti s tou cystou pomohol? toto som nevedela, že aj pri takýchto problémoch sa berie 🙂

jolikaa
24. mar 2021

@zavana na cystu mi nestihol pomoct, brala som ho dokopy len tri tyzdne. Planovala som aspon dva mesiace.