icon

Zachytil Vám vždy ovulacny test vrchol LH?

Včera o 20:43

Ahojte, začali sme sa s manželom snažiť o súrodenca a robila som si ovulačne testy, avšak ani jeden nebol pozitívny, pričom ostatné znaky ovulácie - bolesti, výtok som mala. Je možné, že som nezachytila vrchol hormónu alebo môže ísť o anovulacny cyklus?
Keď sme sa snažili o prvé vždy som mala pozitívny test 14-15DC, teraz nič celý cyklus.

Ďakujem

anonym_01edc8
Včera o 21:00

@anonym_autor ahoj ono moze byt ze niektore zeny nemaju taku hladinu LH aby test bol pozitivny (a podla mna zavisi aj od znacky testu) ale neznamena to ze nie je ovu....

anonym_649754
Dnes o 01:41

Nikdy som nemala pozitívny ovu test, ledva náznak druhej čiarky, ovuláciu som však mala pravidelnú každý mesiac potvrdenú gynekológom, tie testy skrátka niesu veľmi spoľahlivé, to radcej podľa teploty aj keď tam sa ukáže až keď už je po

majamat
Dnes o 06:43

zalezi aj od testu. ja som sa jednu dobu testovala a teda stalo sa mi, ze som si mala test na ktorom bola zosilujuca sa ciarka a dalsi den som pouzila iny test ( to uz som koncila s testovanim, tak som minala co som mala ) a ten uple bez tstovacej cierky. no potom som nalsa zas tu prvu znackua tam ciarka opat.
vyzeralo to akoby jeden test zachytila druhy vobec. skor bol zly ten druhy, lebo s tou prvou znackou som mala pre predchadzajucich testovaniach ormalny vzostup hladiny LH a potom pokles, no tou druhou znackou to bolo vzdy nanic.